Loading Events
  • This event has passed.

The Miceks promoviraju debitantski album na 1. maj

1 svibanj, 2018Prvog maja, na internacionalni praznik rada, zagrebačka grupa The Miceks predstavit će svoj prvi album na domaćem terenu, u novozagrebačkom Caffeu Limun (Barčev trg 16, tržnica Utrine) s početkom u 20:30 sati.

  • 11
    Shares

Album koji je već sada digitalno dostupan na servisu Deezer službeno će biti objavljen i pušten u prodaju u Dancing Bear i sve ostale glazbene shopove od petka 4. svibnja.

Međutim, album “Ljubav, voda i sloboda” će ekskuzivno biti dostupan već na 1. maj i to upravo na njegovoj koncertnoj promociji jer specijalno, samo te večeri od konobara će se moći naručiti “The Miceks”- čaša finog vina + CD “Ljubav, voda i sloboda”. Cijena ovog superpića iznosit će promotivnih 50 kuna.

The Miceks su osnovani 2015. godine u kvartu Utrine, u jednoj od tamošnjih garaža popularno znanih kao ”Favele”. Nadahnuti melodičnim, plesnim rock ‘n’ rollom, tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi.

Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rockersku reputaciju stekao i učvrstio kao član benda Majke, Bare i Plaćenici te Pips Chips i Videoclips.

 

  • 11
    Shares

Details

Date:
1 svibanj, 2018
Time:
20:30 - 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Caffe Limun
Barčev trg 16
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)
  • 11
    Shares