Loading Events
  • This event has passed.

The Miceks u Vinylu predstavljaju novi spot i spremaju koncert

7 ožujak, 2018The Miceks – zagrebačka grupa okupljena oko legendarnog gitarista Alena Kraljića Kralje (Pips Chips and Videoclips, Majke, Cirkus, The Sale of Joy) – održat će u srijedu 7. ožujka u klubu Vinyl promociju video spota ‘Mr. Boong’ i koncert za okupljene.

  • 4
    Shares
The Miceks u Vinylu

Pjesme The Miceksa obilježene su čvrstim i modernim rock zvukom usklađenim sa zabavnim tekstovima, a sve će one početkom proljeća biti pretočene na debi album koji će izaći pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear.

Grupu The Miceks do sada smo upoznali kroz nekoliko koncerata diljem Zagreba, uključujući i odličan ovogodišnji nastup na festivalu Brijačnica te kroz do sad objavljene singlove “Jesus, Stonesi i Ramonesi” i “Mr. Boong”.

The Miceks su osnovani 2015. godine u kvartu Utrine, u jednoj od tamošnjih garaža popularno znanih kao ”Favele”. Nadahnuti melodičnim, plesnim rock ‘n’ rollom, tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi.

Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rockersku reputaciju stekao i učvrstio kao član benda Majke, Bare i Plaćenici.

Uz Kralju, The Miceks su:

Bruno Žabek Žabica – gitara
Benjamin MjeržvaZe – bubanj
Miro Tabak – bas gitara
Bruno Javor – vokal

  • 4
    Shares

Details

Date:
7 ožujak, 2018
Time:
20:30 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vinyl
Bogovićeva 3
Zagreb, Hrvatska
  • 4
    Shares