Loading Events
  • This event has passed.

The Original Wailers otvaraju Outlook u pulskoj Areni

28 kolovoz, 2013Outlook festival najavljuje koncert otvorenja u pulskoj Areni 28. kolovoza. The Original Wailers prvi su potvrđeni izvođači.

The Original Wailers u pulskoj Areni

U širenju glazbene ponude Outlook festivala 2013. čast nam je najaviti ekskluzivni koncert povodom početka festivala na nevjerovatnoj lokaciji rimskog amfiteatra Arena u Puli koji će se održati 28. kolovoza 2013. Šesti najveći amfiteatar u svijetu star preko 2 tisuće godina ovom će prilikom između ostalih ugostiti legende reggae glazbe The Original Wailers.

Spajajući selekciju izvođača koja će odgovarati jedinstvenom i prekrasnom ambijentu Arene, Outlook festival nastavlja istraživati širinu i značaj sound system kulture pozvavši u goste pionire reggae glazbe The Original Wailers koji će ovom prilikom izvesti svoje najveće hitove i glazbu s legendarnog albuma Bob Marleya i The Wailersa „Exodus“ koji je prepoznat kao jedan od najvažnijih albuma svih vremena s pjesmama kao što su”Jamming”, “Waiting in Vain”, „Three little birds“ i “One Love/People Get Ready”.

Outlook festival je uvijek pokazivao poštovanje prema naslijeđu sound system kulture što potvrđuju nastupi glazbenika kao što su Horace Andy, Max Romeo, Lee ‘Scratch’ Perry prijašnjih godina. The Original Wailers, bend koji je svirao s reggae inovatorom Bob Marleyem i promijenio povijest glazbe, stoga su odličan izbor za prostor ovakve veličine i snage kao što je Arena.

Ostali izvođači biti će uskoro najavljeni, a između njihovih nastupa publiku će zagrijavati probrana selekcija festivalskih DJ-a. Koncert je otvoren za sve posjetitelje, a cijena ulaznice iznosi 135 kuna.

Outlook festival vam u suradnji s Gradom Pula sprema jedinstven glazbeni spektakl i doživljaj koji će dodatno obogatiti hrvatsku kulturnu i turističku ponudu i predstaviti Pulu u cijelom svijetu pod motom: One love, one heart, Let’s get together and feel all right“.

Details

Date:
28 kolovoz, 2013
Cost:
135kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,