Loading Events
  • This event has passed.

The Pharmacy i The Marshmallow Notebooks u Močvari

11 prosinac, 2013U srijedu 11. prosinca u Močvari je ‘Indie garage pop apoteka’ večer. Nastupit će američki The Pharmacy i domaći The Marshmallow Notebooks.

The Pharmacy (Foto: Wikipedia)

The Pharmacy (SAD) – U potrazi za savršenom pop pjesmom ova trojica slackera iz Seattlea okrenuli su se psihodeličnim 60-ima… I pronašli su što su tražili! Kao i prethodna dva, i njihov zadnji, treći album “Stoned & Alone” krcat je snolikim, razrađenim i vrlo pamtljivim melodijama utopljenim u valovima reverba i prošaranim vintage klavijaturama čiji se tonovi zabadaju u srce slušatelja poput iglica natopljenih MDM-om. A svi koji su ih gledali 2008. i 2010. u ITD-u znaju da na stageu The Pharmacy postaju punk bend koji kaotičnim i strastvenim nastupom ugodu može pružiti kako hipsteriziranim indie plesačima sa suzama u očima, tako i okorjelim garažnim vukovima s Tinnitusom u ušima.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ws5xpg41J1w[/youtube]

The Marshmallow Notebooks – U potrazi za savršenom pop pjesmom krapinsko-zagrebački slacker Matija Habijanec okrenuo se svojoj spavaćoj sobi… I pronašao je što je tražio! Nakon 16 godina rada i bezbroj samoizdatih akustičarsko-introspektivnih lo-fi albuma pod imenom Marshmallow(s), Matija ove godine mijenja ime u The Marshmallow Notebooks i snima jedan od najboljih i najhvaljenijih hrvatskih albuma zadnjih 10-ak godina, savršeni soundtrack ljeta 2013. za tankoćutnije ljubitelje glazbe. Zagrebački jesenji vjetar nastavlja okretati listove Marshmallow bilježnice – nastupi su sve učestaliji, očekuju se nova izdanja, a u postavi banda i dalje se izmjenjuju Matijini prijatelji probrani iz viđenijih domaćih indie bandova.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HQ4VgMYyO9c[/youtube]

Cijena ulaznice: 35 kuna, početak u 21:00 sat.

Details

Date:
11 prosinac, 2013
Cost:
35kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map