Loading Events
  • This event has passed.

‘The Show Must Go On’ – spektakl povodom 25. obljetnice oproštaja od Freddieja Mercuryja u Boćarskom domu

18 studeni, 2016‘Predstava se mora nastaviti’ – u godini i mjesecu u kad se obilježa dvadeset i pet godina od smrti jedinstvenoga Freddieja Mercuryja, frontmena kultne rock grupe The Queen, će se u petak, 18. studenoga, u zagrebačkom Boćarskom Domu održati rock spektakl ‘The Show Must Go On’ s međunarodno priznatom The Queen tribute grupom The Bohemians koji će nastupiti uz dvadeset i pet članski simfonijski orkestar iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.

The Bohemians
The Bohemians

Izvođači će vam dočarati bombastičan audio-vizualni nastup sa največim rock himnama legendarnih The Queen i proći kroz vremena, kada su The Queen sa Freddiem na čelu osvajali svjetsko pučanstvo sa finim klavirskim kompozicijama, vječnim rock remek-djelima i zaraznim pop himnama, kao što su; “Bohemian Rhapsody”, “Killer Queen”, “Crazy Little Thing Called Love”, “The Show Must Go On”, “We Will Rock You”, “We Are the Champions”, “Anoter One Bust the Dust“, “Don’t Stop Me Now“, “A Kind Of Magic“, “Radio Ga Ga“, “Under Preasure“, “I Want It All“, “I Want to Break Free“, “One Vision“, “Barcelona“, “Invisible Man“, “Innuendo“…

 

The Bohemians (Rob Comber – vokal, klavir, akustična gitara, Christopher Gregory – gitara, Wayne Bourne – bubnjevi, Kevin Goodwin – bas gitara) su se okupili prije dvadest godina sa naumom odavanja počasti veličanstvenim The Queen; od „ludih 70-ih“ preko „magičnih 80-ih“ godina prošlog stolječa. Željeli su dokazati svjetu i sebi, da su jedna od najdinamičnijihnajuzbudljivijih tribute grupa na svijetu, a što im je i uspjelo! The Bohemians se mogu pohvaliti sa nastupima u Velikoj Britaniji, Europi te drugim zemljama; nastupima na festivalima, stadionima, kao i u koncertnim dvoranama. U više navrata su nastupili i za oficijalni fan klub The Queen. Ovoga puta u Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju dolaze u pratnji poljskog simfoničnog orkestra pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zbora i sopranistke Lynelle Jonsson.

 

Orkestar je osnovan 2000. godine za produkciju mjuzikla „Evita“ koji su po Europi predstavljali još godinama kasnije, dok su kasnije nastupali i u predstavama i mjuziklima, kao što su „Jesus Christ Superstar“, „Musical Classics“, „ABBA i Sinfonie“ i „Fantom iz opere“. Vođa i osnivač je talentiran dirigent, skladatelj, aranžer Piotr Oleksiak. Piotr Oleksiak je završio glazbeno akademiju u Gdansku, latvijsku glazbenu akademiju u Rigi, svoj talent i znanje pa je usavršio u Austriji, Njemačkoj i Nizozemskoj. U prošlosti je več sudjelovao sa mnogim opernim kućama, filharmonijama i kazalištima, dirigirao je puno koncertata, kazališnih predstava i mjuzikala. (Evita, Jesus Christ Superstar, Scrooge, From the Life of Musical Tailors, Fantom from opera, Fire of Dance, Musical Starlight, The Gypsy Byron, Bat, Magic Flute, Iolanta, Evgenij Onjegin, Nacht der Operette, Spectacular Night of Queen). Sopranistica Lynelle Jonsson je poznata po nastupanju sa New York Gilbert and Sullivan Players te nastuima u „The Pirates of Penzance“, „The Mikado“, „The Music Man“, „The Sound of Music“, „The Buddy Holly Story“ i mnogim drugim djelima..

 

Ulaznice će koštati 180 kn, a na dan koncerta 200 kn. Također su u prodaji limitirane ulaznice za tribine po cijeni od 190 kn i 210 kn na dan koje možete kupiti samo preko Eventim sistema. Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18 (online: http://www.dirtyoldempire.com/shop/ i 01 5573 888), Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Rockmark – Berislavićeva 13,. U Rijeci: Dallas Music Shop – Splitska 2A, ON PAROLE – http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem www.eventim.hr.

Details

Date:
18 studeni, 2016
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn180 – Kn200
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Boćarski dom
Zagreb, + Google Map