Loading Events
  • This event has passed.

Them Moose Rush promovira album ‘Don’t Pick Your Noise’ u KSET-u

23 ožujak, 2018Sakrijte se pred naletom losova koji će poharati KSET 23. ožujka jer upravo će Them Moose Rush pokazati zašto su jedno od najjačih mladih snaga ne samo Hrvatske, već i Europe.

  • 4
    Shares
Them Moose Rush ‘Don’t Pick Your Noise’

Malo koji rock bend s ovih prostora je podigao toliko prašine u tako kratkom vremenu kao što su to napravili Them Moose Rush sa svega jednim albumom i dva EP-a iza sebe. Ovi Bjelovarčani oborili su s nogu i publiku i kritiku, nastupali čak tri puta na najvećem domaćem festivalu – INmusic te na festivalima i po klubovima u Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj i Italiji. U svom tipično netipičnom stilu Them Moose Rush nastavlja i na novom, dugo očekivanom, albumu “Don’t Pick Your Noise” koji izlazi 9. ožujka, a svoju koncertnu promociju doživljava upravo ovom prilikom.

Koncertni nastupi su ono po čemu je Them Moose Rush najpoznatiji, a za ovaj posebni događaj momci pripremaju i svoj najduži nastup ikad. Ako ste ljubitelj glasnog i drugačijeg rocka, ovo je prilika da vas samelje Them Moose Rush mašina i da u punom sjaju doživite bend kojeg je ugledni Europavox uvrstio među najveće europske rock nade u 2018.

Karte će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 25 kn.

  • 4
    Shares

Details

Date:
23 ožujak, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
25kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb,
  • 4
    Shares