Loading Events
  • This event has passed.

Thrash Fest dovodi pet legendarnih metal imena u Boogaloo

12 prosinac, 2011Sepultura, Exodus, Destruction, Heathen i Mortal Sin – imena su ‘klasične’ thrash metal scene, a svi zajedno će nastupiti 12. prosinca na Thrash Festu u Boogaloou.

Thrash fest

Pet svjetskih thrash metal legendi pristiglh sa svih strana svijeta okupit će se u ponedjeljak 12. prosinca u zagrebačkom Boogaloou i prodrmati publiku svojim najvećim i najpoznatijim pjesmama iz svojih ranijih faza. Naziv ove turneje je „Thrash Fest Classics Tour“, a jedna od postaja upravo je zagrebački Boogaloo.

Sepultura

Sepultura – Više nego legendarni brazilci Sepultura, sinonim thrash metala, uz pjesme s ovogodišnjeg albuma „Kairos“ svirat će hitove iz „zlatnog“ thrash metal razdoblja sa albuma „Beneath the Remains“ (1989.), „Arise“ (1991.) i „Chaos A.D.“ (1993.). Sepultura je u više od četvrt stoljeća dugoj karijeri objavila nekoliko svevremenskih albuma, a unatoč činjenici da im je originalna postava „prepolovljena“, još su uvijek vrhunska live atrakcija pa je tako svaki njihov koncert – koncert za pamćenje.

Exodus

Exodusproizvod je poznate kalifornijske thrash metal škole, čiji je jedan od osnivača, 1980. godine, bio i gitarist Metallice Kirk Hammett, koji je i dao ime bendu, po noveli Leona Urisa iz 1958. godine. U prvom periodu postojali su 13 godina i objavili kultne albume „Bonded by Blood” (1985.), „Pleasures of The Flesh” (1987.), „Fabulous Disaster” (1988.), izdanja koja sviraju na ovoj turneji. Povratak je uslijedio 2001. i Exodus do današnjih dana razara baš u stilu naziva prvog od četiri albuma nakon reuniona – „Tempo Of The Damned”. Dalje>>

Details

Date:
12 prosinac, 2011
Cost:
220kn – 240kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Boogaloo
Zagreb, + Google Map