Loading Events
  • This event has passed.

Throne i Tannoiser u Attacku

10 studeni, 2018Offcycles kolektiv u suradnji sa AKC Attackom 10. studenog, u Pierottijevu 11 dovodi dva odlična benda. U Klub Attack dolaze majstori monolitnih rifova i magične repeticije – Throne i Tannoiser, lutajuće čudovište koje obitava u mračnim močvarama talijanskih dolina, jede mulj i izdiše pomračeni sludge doom metal.

  • 2
    Shares
Throne i Tannoiser u Attacku

Throne svojim oštrim rifovljem sludgerski zakucava ritam u sam centar srca. U dva izdana albuma „Avoid The Light“ (2012.) i „Consecrates“ (2017.) kombiniraju oštrinu riffova, moćne i tamne teme kojom dozivja močvaru ravno iz Louisiane. Throne odlično razvlači dionice te usporava vrijeme, a širi prostor vješto i očigledno svirkom od koje se svako kruto stanje rasipa, ali i stavlja u fokus.

Tannoiser je nesveto trojstvo nastalo 2015. i prevladava svaku svjetlost monumentalnim zvučnim slikama koje ritualno prizivaju očaj i propadanje, zarobljuju pažnju nemjerljivom, neobuzdanom silinom kojom se obrušavaju na izložene gazeći svaki tračak nade u bolje sutra. Jedini zapis njihovih inkantacija desio se 2018. kroz „Alamut“ EP.

Ali ova večer nikako ne bi bila potpuna bez domaće podrške zagrebačkog SBLXN-a koji će opet iznenaditi na pozornici Attacka. Post metal sludge projekt koji se neumorno priprema u još jednom podrumu grada, hrabro će izaći da nas raznese svojim materijalom.

Ulaznice po cijeni od 30 kn će se moći kupiti na samom ulazu kluba.

  • 2
    Shares

Details

Date:
10 studeni, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

AKC Attack
Zagreb, Hrvatska
  • 2
    Shares