Loading Events
  • This event has passed.

Ti Ritu Piri Pip održava središnju koncertnu promociju u Šibeniku

23 prosinac, 2011Šibenska grupa Ti Ritu Piri Pip koncertno će predstaviti debi album ‘Tritu tridu’ u matičnom gradu 23. prosinca i za tu priliku obećavaju dovoljnu dozu adrenalina za micanje kukova svih prisutnih.

Ti ritu piri pip - Tritu tritu

Ti Ritu Piri Pip će u petak 23. prosinca zasvirati u šatoru na Trgu Andrije Medulića u Šibeniku. Početak fešte je u 21 sat, a završetak u 1 sat iza ponoći. Kao predgrupa će nastupiti zagrebački prvopšni momci Mjuzikl koji se od nedavno može dičiti činjenicom što je njima kao predgrupa nastupilo Hladno pivo.

Ti Ritu Piri Pip (RDD)

Evo što o službenoj promociji albuma “Tritu Tritu” kažu sami članovi benda: “Eto napokon je došao i taj dan kad ćemo napokon imati službenu promociju albuma 🙂 Kao što se vidi iz gore navedenog, spektakl će se održati u šatoru na Medulićevom trgu u Šibeniku gdje ćete uz dobru glazbu imati prilike popiti malo (ako neko oće može i više) kuhanog vi…na, rakijice razne, pive i sve šta ide uz to, naravno po promotivnim cijenama. Bit će nešto i za papati, malo palačinki, malo ovo malo ono… ”

Na koncertu će se i prodavati debitantski album po nižoj cijeni nego što je u CD shopovima.

Saznajte više: Ti ritu piri pip ‘Tritu tritu’ – čudni ljudi, čudnog imena i zaraznog ritma

Details

Date:
23 prosinac, 2011
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Trg Andrije Medulića
Šibenik, + Google Map