Loading Events
  • This event has passed.

Tomislav Goluban i LPFB promoviraju novi album

15 studeni, 2012Blueser Tomislav Goluban i njegov prateći sastav Little Pigeon’s ForHill Blues predstavit će novi album ‘Med bregi’ u četvrtak 15. studenog u klubu Sax!. Ulaz je besplatan.

Tomislav Goluban & Little Pigeons ForHill Blues 'Med Bregi'

Prije nešto manje od tri godine Tomislav Goluban je u zagrebačkom klubu Sax! promovirao svoj do sada najkomercijalniji album „Zagorje blues“. Uskoro se s novim zagorskim projektom vraća na mjesto zločina. Velika koncertna promocija petog studijskog albuma usnoharmonikaša Tomislava Golubana naslovljenog „Med bregi“ (Menart/Spona) dogodit će se u četvrtak, 15.11.2012. u Sax!-u.

Da će promocija zaista biti velika i drugačija, garantiraju uz Tomislava i njegov prateći sastav Little Pigeon’s ForHill Blues te mnogobrojni gosti. Bit će to nedvojbeno večer dobre glazbe uz bend pojačan brass sekcijom kojem će se tijekom večeri na pozornici pridružiti većina gostiju koja je učestvovala na snimanju albuma. To su u prvom redu vokalne solistice: Tamara Obrovac, Zdenka Kovačiček, Lela Kaplowitz i Singrlice, dok Zoran Perić iz sastava „Picksiebner“ na benđu i jedan od najboljih europskih blues gitarista, talijan Mike Sponza već bruse svoje glazbene „blues alatke“ za ovu posebnu priliku.

Ulaz je besplatan.

Venue

Sax!
Zagreb,