Loading Events
  • This event has passed.

Tram 11 i Stoka u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti

24 rujan, 2020Dva kultna imena domaće hip hop scene, Tram 11 i Stoka, stižu u četvrtak, 24. rujna u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti u Ilici naposeban co-headline nastup.

Tram 11 (Foto: Mare Milin)

Tram 11 od velikog povratka na scenu 2017. drže ritam kako koncerata, tako i izdanja, pa su nakon live albuma s mitskog koncerta u Domu sportova krajem srpnja izbacili singl “Jebo sliku svoju”. Najava je to novog studijskog albuma, prvog nakon malo manje od dvadesetljeća.

Diskografski je izuzetno aktivan i Stoka, jedan od najvećih MC-a ovih prostora, koji je također krajem srpnja predstavio novu pjesmu, kolaboraciju s Baby Dooksom “Šarmkavalira”. Dirljiva je to posveta Zagrebu, gotovo stalnoj temi Stokinih rima, no ovaj put posebno je upečatljiva i kao podrška gradu pogođenom nedavnim potresima. Zajednički nastup Trama i Stoke bit će prilika i da izvedu singl “Zadnji reper u gradu” kojeg su pustili prije godinu dana.

Samo 400 ulaznica po cijeni od 80 kuna u prodaju kreće ovaj petak, 11. rujna od 9:00, na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana.

Details

Date:
24 rujna
Time:
21:00 - 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)