Loading Events
  • This event has passed.

Treće izdanje besplatnog studentskog programa uz beerpong u Vintage Industrialu

21 ožujak, 2018U srijedu 21. ožujka u Vintage Industrial Baru održava se treći Žujin kampus koji donosi beerpong i nove ‘drinking’ igre, promo pogodnosti i nagrade (ulaznice za koncerte…). Start je u 20:00 sati, a ulaz besplatan.

  • 1
    Share
Žujin kampus

Prepolovi studentski tjedan i u srijedu 21.ožujka skreni na apsolutno free party uz genijalnog DJ Kunu, te beerpong i neke nove drinking igre. Ako igraš, morat ćeš i piti, ako gubiš i malo više, ali uz akcije i nagradni asortiman možeš osvojiti i karte za nadolazeće koncerte.

Studentski program s hrpetinom pogodnosti ‘Žujin Kampus’ vas poziva na treće izdanje partya 21. ožujka u prostorima Vintage Industriala, a pozvani su svi studenti i oni koji se tako osjećaju.

Za glazbenu selekciju i loženje plesnog podija ovog puta je zadužen DJ KUNA, aka Mario Kunštek, čiji opus uključuje raznolike stilove nadogradnje osobnom interpretacijom kroz duhovite rap improvizacije. DJ Kuna se najčešće pojavljivao u Brvnari, Swankyju, Depotu i Funku, a evo ga i u Vintage Industrialu. Sudjelovao je u brojnim umjetničkim projektima poput Art Parka, Yeti Snowboarding kluba, Grafitti na gradele, SC Kultura promjene i drugih.

Moći ćete uživati u ‘veselim’ igrama i pogodnostima u obliku promo i loyalty programa u sklopu kojeg ćete moći osvojiti upravo i ulaznice, ali i utješni asortiman. Da bi cijela priča bila zanimljivija, ulaz se ne naplaćuje. Sve što trebate jest doći u srijedu 21.3. u Savsku 160 & let the games begin!

  • 1
    Share

Details

Date:
21 ožujak, 2018
Time:
20:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 1
    Share