Loading Events
  • This event has passed.

Tribina: Gdje ste bili ’91?

13 studeni, 2015Tribina ‘Gdje ste bili ’91?’ nastojat će otkriti postoji li danas generacijska priča. Tribina će se održati 13. studenog u Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 6, Galerija Kupola, 3. kat, s uobičajenim početkom u 20 sati.

Tribina: Gdje ste bili '91?
Tribina: Gdje ste bili ’91?

U zadnjih dvadeset i pet godina koje su za neke prohujale, a za neke ostaju neprolazno i okamenjeno razdoblje, na hrvatskoj kulturnoj i književnoj sceni stasali su novi, mladi pisci određeni svojim vremenskim i generacijskim okvirom. Nakon fantastike osamdesetih, postmoderne potrage za identitetom devedesetih, stvarnosne proze dvijetisućitih, pitamo se čime se bave i zaokupljaju oni koji su rođeni nešto prije ili uoči devedesetih? Kako gledaju na razdoblje hrvatske povijesti unutar kojeg su odrastali i smatraju li se obilježeni njime? Imaju li uzora, respekta, interesa za one prije njih ili ne trpe nostalgične priče? Vjeruju li u ljubav u priči i životu ili se zatvaraju u vlastite samoće?

 

Dođite i saznajte što je naša sadašnjost i budućnost uz sjajne mlade autore – Koranu Serdarević i Svena Popovića. (I. S. B.)

 

Urednica i voditeljica je Ivana Simić Bodrožić. Tribina će se održati 13. studenog u Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 6, Galerija Kupola, 3. kat, s uobičajenim početkom u 20 sati.

Details

Date:
13 studeni, 2015
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Gradska knjižnica
Starčevićev trg 6
Zagreb,
+ Google Map