Loading Events
  • This event has passed.

Tribina Porin #samoreforme u dvorani Hrvatskog društva skladatelja

14 studeni, 2016Tribina pod nazivom Porin #samoreforme održat će se u ponedjeljak 14. studenog u 14 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja (Berislavićeva 9).

Tribina Porin #samoreforme
Tribina Porin #samoreforme

Tribina je namijenjena glazbenicima, glazbenim djelatnicima, novinarima i predstavnicima medija, ali i zainteresiranoj javnosti, tribina će analizirati posljednje izdanje hrvatske glazbene nagrade Porin, predstaviti novosti vezane uz ustroj Nagrade te otvoriti prostor za diskusiju i konstruktivne prijedloge za budućnost Porina.

 

Uz Nevena Frangeša, predsjednika Upravnog odbora Porina na tribini će sudjelovati Glavna tajnica Porina Ivana Martinac, Frano Đurović i Paolo Sfeci, priznati autori i glazbenici, ujedno i članovi UO Porina.

 

Ovom tribinom Porin će zakoračiti u prostor javne rasprave – uz predstavljanje samog glasačkog procesa i cijelog mehanizma koji se krije iza završne priredbe, bit će riječi o strukturi Porina i njegovog glasačkog tijela, broju i opsegu kategorija te odnosu Nagrade prema “alternativnim” izvođačima i glazbi.

 

Ulaz na tribinu je slobodan.

Details

Date:
14 studeni, 2016
Time:
14:00 - 16:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Hrvatsko društvo skladatelja
Berislavićeva 9
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map