Loading Events
  • This event has passed.

Tribina u Močvari – Zahrđalo željezo: Kamo ide metal scena u Hrvata?

7 veljača, 2018Kada je riječ o metal sceni u Hrvatskoj, za nju se nikako ne može reći da je mala i siromašna, a to potvrđuje broj nastupa stranih i domaćih bendova, tribute bendova i slušaona, koji su svojevrsno svjedočanstvo prisutnosti scene na ovim prostorima. No, unatoč tome, može li se reći da ona propada? Slaba posjećenost koncerata jedan je od temeljnih pokazatelja da sa samom scenom nešto nije u redu.

  • 130
    Shares
Zahrđalo željezo: Kamo ide metal scena u Hrvata?

Cilj tribine jest taj da se kroz razgovor s gostima, koji su članovi bendova ili su na neki način uključeni u promociju i organizaciju metal koncerata, dođe do uzroka ovakvog stanja koje je vidljivo danas. Samim time, potreban je i svojevrstan skok u prošlost preko kojeg se na komparativan način može vidjeti kako je to bilo nekad i gdje je zapelo te što je dovelo jednu cijelu scenu na poziciju kojoj nitko ne zavidi.

Gosti: Nenad Malić (Oluja Fest, Zagreb), Bobo Markulinčić (Metalsound Music, Zagreb), Filip Pacak (Oluja Fest/Subsonic Events, Zagreb) i Roko Nikolić (Flesh, Zagreb). Moderator je Tomislav Čanković.

Tribina će se održati u Močvari u srijedu 7. veljače s počekom u 20:30 sati.

Ulaz na tribinu je besplatan.

  • 130
    Shares

Details

Date:
7 veljača, 2018
Time:
20:30 - 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Trnjanski nasip bb
Zagreb,
  • 130
    Shares