Loading Events
  • This event has passed.

Trobecove krušne peći promoviraju novi album u KSET-u

10 veljača, 2017Nakon uspješnog albuma ‘S mukom žvaču trubadurov vrat’ kultni zagrebački bend Trobecove Krušne Peći pripremio je novo vinilno izdanje ‘Ether’ koji će promovirati u petak 10. veljače u KSET-u.

Promocija albuma 'Ether' u KSET-u
Promocija albuma ‘Ether’ u KSET-u

Za razliku od prethodnog izdanja na kojem su se nalazile skoro zaboravljene snimke iz 1985., novi album snimljen uživo u Kocki sadrži prvenstveno novi materijal. Vinilno izdanje dolazi uz psihodelične ilustracije gitarista Ivana Vinskog koje savršeno prate klaustrofobičnu atmosferu Trobeca.

 

Sastav osnovan 1981 sa svojim avangardnim post punk zvukom jedini je preživjeli predstavnik zagrebačkog odgovora no waveu i rijetki aktivan bend iz navedenog razdoblja. Kafkijanski svemir njihovih pjesama savršeno je odražavao stanje uma nacije osamdesetih, a trideset godina kasnije on je i dalje primjenjiv na ovdašnji metastazirani društveni ustroj. Isto je, a nije isto.

Trobecove krušne peći (Foto: Denis Lovrović)
Trobecove krušne peći (Foto: Denis Lovrović)

Ulaznice su u prodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 40 kn u pretprodaji ili 50 kn na dan koncerta. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Details

Date:
10 veljača, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn40 – Kn50
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map