Loading Events
  • This event has passed.

Trodnevna promocija kompilacije ženskog kantautorstva u Laubi

31 svibanj, 2019Koncertna promocija nove kompilacije ‘Femme nouvelle’ održati će se od 31. svibnja do 2. lipnja u Galeriji Lauba.

Sara Renar, Željka Veverec, Maja Posavec, Ana Opalić (Foto: Vladimira Spindler)

Na trodnevnom tulumu u zagrebačkoj Laubi proslavit će se izlazak 10 pjesama domaćih kantautorica – Aklee Neon, Ane Opalić, Maje Posavec, Mary May, Nine Romić, Natali Dizdar, Remi, Sare Renar, SUN U i Željke Veverec . Promocija se održava od 20 sati, a u sklopu Laubina novog projekta -Knjiga za na more, boutique sajam knjiga u Laubi na kojem će ponajbolji hrvatski izdavači pisane riječi predstaviti svoja štiva u opuštenom, kreativnom ozračju.

U petak 31. svibnja očekuje vas svirka Mary May, Nine Romić, Natali Dizdar i Maje Posavec.

U subotu 1. lipnja rasplesat će vas Sara Renar i SUN U, dok umjetnica Ana Opalić priprema svojevrsni performans.

U nedjelju 2. lipnja čeka vas live svirka Željke Veverec i trija, a Aklea Neon se direktno s proputovanja Južnom Amerikom spušta u dvorište Laube i priprema svoj glazbeni doprinos.

Mirela Priselac Remi, koja zbog putovanja neće biti u prilici prisustvovati promociji, također priprema malo iznenađenje, a između nastupa Femme nouvelle glazbenica za DJ pultom bit će također dvije dame – Miss.ei.kei i Lac Que.

Mary May, Remi i SUN U (Foto: Vladimira Spindler)

Kompilacija Femme nouvelle jedinstven je projekt na domaćem tržištu. Okuplja domaće kantautorice koje su za ovu priliku ustupile nove singlove. Na kompilaciji su Ana Opalić, Aklea Neon, Maja Posavec, Mary May, Nina Romić, Natali Dizdar, Remi, SUN U, Sara Renar i Željka Veverec. Ta je ženska ekipa proširena i s bliskim suradnicama – fotografkinjom Vladimirom Spindler koja je radila fotografije za projekt i album i Selmom Davidović koja je napravila dizajn albuma koji će biti objavljen prvog dana promocije, tj. 31. svibnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Venue

Lauba
Zagreb, Hrvatska