Loading Events
  • This event has passed.

Tuborg Eargazam na četiri koncertne lokacije

6 svibanj, 2011U Zagrebu će se 6. svibnja održati Tuborg Eargazam, a Let3, Jinx, Električni orgazam, Quasarr, Lollobrigida, Kandžija & Gole žene i Diskurz svirat će na četiri lokacije

Let 3 će biti zvijezde Turbogovog Eargazma (Foto: Dallas Records)

Pobjednik natječaja Grlom do Eargazma na Tuborg Green Beat Facebook stranici zapjevat će na pozornici s Letom 3 u sklopu koncertne noći Višestruki Eargazam koja će se u Zagrebu održati 6. svibnja. Pobjednik osvaja i 50 ulaznica za koncert!

Prije no što započne intenzivna sezona ljetnih open air festivala, Zagreb će prvi uživati u Eargazmu. Naime, Tuborg će u petak 6. svibnja, u suradnji s Dallas Recordsom i Mars koncertnom agencijom, organizirati koncertnu noć koja će objediniti četiri lokacije i sedam izvođača koji svi donose nešto novo.

u iščekivanju jedinstvenog koncertnog doživljaja, Višestruki Tuborg Eargazam pokrenuo je natječaj u kojem je moguće osvojiti vruću nagradu.
Pozivaju se svi zainteresirani glazbeni entuzijasti da sudjeluju u igri i osvoje eargazmično koncertno iskustvo. Pobjednik će dobiti priliku da zasja na pozornici i pokaže što zna
izvođenjem pjesme Omađijaj me zajedno s Letom3. Riječ je o pravom glazbenom izazovu pa Višestruki Tuborg Eargazam pobjedniku omogućuje da si osigura jaku podršku dovođenjem čak 50 svojih prijatelja u prve redove.

Zainteresirani trebaju uloadati video, u trajanju od 60 sekundi, u kojem natjecatelj pjeva ili svira pjesmu “Omađijaj me” Leta3  na Facebook aplikaciju Grlom do Eargazma
na Tuborg Green beat Fan pageu. U finale ulazi ukupno pet natjecatelja: tri video uratka koja osvoje najveći broj lajkova i još dva prema odluci Tuborg žirija. O pobjedniku odlučuje
žiri u sastavu Damir Martinović Mrle iz Leta3, Ida Prester iz Lollobrigide te Dario Draštata iz Dallas Recordsa.

U maloj dvorani Doma sportova svirat će Quasarr, Lollobrigida, Let3 i Jinx. Quasarru će to biti prvi zagrebački nastup nakon objave albuma “Propaganda”, a Lollobrigida će na pozornicu sletjeti ravno iz studija gdje snima novi album. Što se tiče velikana, Jinxi će, prvi put od izlaska, u velikom prostoru u Zagrebu predstaviti svoj hit album ” Diksilend”, dok će Let3 u Dom sportova dolepršati na krilima singla “Omađijaj me”, a očekuje se da otkriju i nešto od materijala s albuma u nastajanju.

Nakon male dvorane Doma sportova Tuborg Eargazam će se multiplicirati po zagrebačkim klubovima. Tvornica kulture svoja će vrata otvoriti za legende, a Tuborg Eargazam će do vrhunca dovesti Električni orgazam. Iskusnom Orgazmu pridružit će se i riječki pankeri Diskurz koji će bijesom svoje glazbe pojačati Eargazam, a Kandžija će, u pratnji svojih Golih žena, Tuborgovoj koncertnoj noći dati dodatnu energiju. Lokacije nastupa Diskurza i Kandžije organizator će definirati naknadno.

Događanje 6. svibnja tek je uvod u grupni Eargazam jer Tuborg sa svojim glazbenim užitkom nakon Zagreba kreće na turneju. Naime, u lipnju će uživati Rijeka, u kolovozu Split, u listopadu Osijek, a u prosincu će se opet napaliti Zagreb.

Cijena ulaznica:  80,00 kuna. Na dan događanja, 06. svibnja cijena ulaznice iznosit će 90 kuna.

Ulaznice se u Zagrebu mogu kupiti u Dallas music shopu, Dancing Bearu, Rockmarku i Dirty old shopu te na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.

Details

Date:
6 svibanj, 2011
Cost:
80kn – 90kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Četiri lokacije
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map