Loading Events
  • This event has passed.

U Booksi se predstavlja online strip-časopis MojStrip.com

17 veljača, 2015U utorak, 17. veljače u 19 sati u Booksi će se na tribini ‘Strip-tease Matka Vladanovića’ predstaviti novi i sve popularniji online strip-časopis MojStrip.com.

Predstavljanje online strip-časopisa MojStrip.com
Predstavljanje online strip-časopisa MojStrip.com

Časopis su pokrenula dvojica iskusnih stripaša Jurica Starešinčić i Goran Duplančić i u kratkom su roku izazvali veliko zanimanje kako slučajne publike tako i strip-autora kojima se, nakon gašenja Q-a, ponovno otvorio prostor za objavljivanje stripova na granici komercijalnih i eksperimentalnih. Starešinčić i Duplančić kažu da su MojStrip pokrenuli kako bi se generirali novi stripove koje njihovi sjajni autori možda ne bi ni stvorili da ih ne motivira postojanje ovog časopisa. K tome, namjera im je i te stripove učiniti dostupnima što većem broju čitatelja. MojStrip.com neće se baviti stranim autorima već će fokus biti na kvalitetnim stripovima domaćih autora koji su napisani i nacrtani za domaću publiku.

 

Voditelj tribine Matko Vladanović s dvojicom će gostiju razgovarati o časopisu MojStrip.com, ali i o novijem hrvatskom stripu i projektima koji se tek planiraju.

Details

Date:
17 veljača, 2015
Time:
19:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Booksa
Zagreb, Hrvatska + Google Map