Loading Events
  • This event has passed.

U Grifu kreće ‘Ravno do sna’ večer domaće i regionalne glazbe, a prvi gosti su M.O.R.T.

19 rujan, 2019Večer najbolje nezavisne domaće i regionalne glazbe u četvrtak 19. rujna s početkom u 20:00 sati ‘slijeće’ u Grif Bar u Savsku 160. Time emisija ‘Ravno do sna’, zajednički projekt portala Ravno do dna i Radio Studenta dobiva i svoju live ekstenziju.

Ravno do sna u Grif Baru

Tijekom prve “Ravno do sna” slušaonice za upoznavanje, usavršavanje znanja o tome što se glazbeno događa oko nas, ali i druženje uz ‘čašicu razgovora’, glazbu će za Vas birati i puštati iskusno i provjereno ime, te znalac domaćih glazbenih prilika – DJ Snih.

Iste večeri će sinjski bend M.O.R.T. nastupiti u obliženjem Vintage Industrialu, no prije svirke će svratiti na druženje i audio predstavljanje novog albuma “Standing Runningman”.

Da podsjetimo: Radio Student i portal Ravno do dna pokrenuli su 2013. radijsku emisiju Ravno do sna. Uspješna suradnja promoviranja noviteta s domaće i regionalne nezavisne scene još uvijek traje. Emisija se emitira uživo svakog petka od 18:00 do 19:00 sati na 100,5 MHz kao i na streamingu Radio Studenta. Svaka emisija se također u cijelosti može poslušati na podcastu Ravno do sna na stranici radija i na našem Mixcloud podcastu, a ovogodišnja sezona, koju uređuju i vode Jelena Svilar i Zoran Stajčić počinje u istom terminu u petak 27. rujna.

Stoga zadovoljstvo i okrijepu uz zvuke najbolje sa scene potražite u četvrtak 19. rujna od 20:00 do 24:00 u Grifu u Savskoj 160. Upad je dž.

Details

Date:
19 rujan, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Grif Bar
Savska 160
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)