Loading Events
  • This event has passed.

U pol 9 kod Sabe i Svemir na završnoj večeri ‘Bistroa na rubu šume’

6 lipanj, 2014Završna večer ciklusa za ‘Bistro na rubu šume’ bit će cijela u duhu proslava i obljetnica – dok je za cure (i momka) iz U pol 9 kod Sabe to prilika da obilježe točno pet godina svirke, i članovi Svemira imati će razloga za proslavu – i to čak dva. Koncert je u petak 6. lipnja, a upad je 20 kuna.

Završna večer 'Bistroa na rubu šume'

Svemir – Ovoga lipnja navršava se točno dvije godine od kada su izbacili svoj prvi singl „Ne sjećam se kiše“ i tako se predstavili široj publici. Nakon odlično primljene pjesme koja je i danas rado slušana, te godine uslijedio je i prvi, jednako dobro ocijenjeni album, a sada, dvije godine kasnije, u jeku su priprema za izlazak drugog albuma i kao najava istog upravo ovih dana izbacuju singl „Ljubit se na kiši“.

U pol 9 kod Sabe –  nastupom u sklopu ciklusa „Bistro na rubu šume“ u Klubu, proslaviti će točno 5 godina svirke! Bend koji od svojih prvih dana ima epitet aktivističkog/lezbijskog odlučio je načeti neke na domaćoj glazbenoj sceni do sada neispričane priče. Duhovite i melodiozne songove, žanrovski određene na raskrižju indie popa i cabareta, pišu „kormilarka“ benda – klavijaturistica Ana i pjevačica Martina. Na ostalim instrumentima su: Goran (gitara i ukulele), Nataša (bas) i Zrinka (bubnjevi). Akustični aktivizam smatraju kičmom bendovske koncepcije, odbijaju se cenzurirati ili biti „neutralne“.

U Klubu će im se pridružiti Lora (Kimiko) na basu, pošto je njihova basistica Nataša na poslovnom putu. Ovom joj prigodom šalju pozdrave* i neka se brzo vrati. U pol’ 9 kod Sabe vas pozivaju da proslavite s njima 5 godina svirke.

Ulaznice se mogu kupiti ili online preko sustava Entrio, na Entrio prodajnim mjestima ili na ulazu po cijeni od 20 kuna: Tvornica Kulture, Šubićeva 2, Aquarius CD shop, Varšavska 13 i Dirty Old Shop, Tratinska 18

Details

Date:
6 lipanj, 2014
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Klub
Zagreb, Hrvatska + Google Map