Loading Events
  • This event has passed.

U pol’ 9 kod Sabe na ‘Akustici’ u Rockmarku

29 studeni, 2016Ovog utorka, 29. studenog skupina U pol’ 9 kod Sabe nastupit će u akustičnom obliku u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13) i time otvoriti novu, sedmu po redu sezonu Akustike, akustičnog serijala koncerata.

U pol' 9 kod Sabe
U pol’ 9 kod Sabe

“Akustične svirke za nas su uvijek gušt. Imaju u sebi tu dozu spontanosti i nepretencioznosti. Očekujemo dobru atmosferu i nadamo se dobroj Akustici”, izjavljuju U pol’ 9 kod Sabe povodom predstojećeg nastupa u Rockmarku.

 

Početak nove sezone započinje se uz skupinu U pol’ 9 kod Sabe, koje će ovom prilikom po prvi put nastupiti u sklopu Akustike. Kako su i same rekle – “Akustične svirke za bend U pol’ 9 kod Sabe uvijek su gušt. Imaju u sebi tu dozu spontanosti i nepretencioznosti”.

 

Skupina postoji sedam godina, a domaću i regionalnu scenu obogaćuju svojim prepoznatljivim zvukom i izričajem, koji je mješavina popa i cabareta. Na pozornicu Rockmarka stižu nekoliko tjedana nakon što su na Karlovačko RockOff festivalu u Superfinalu nagrađene priznanjem HGU-a za Najbolju izvedbu.

 

Nedavno su predstavile svoj novi singl, naslova “Moram”, a trenutno se nalaze i u procesu snimanja drugog albuma – “Stoj na glavi”. Studijski materijal nastaje u Funhouse studiju, u produkciji Berka Muratovića, a možemo ga očekivati na proljeće 2017. godine.

 

Program Akustika se od 2010. godine održava na pozornici Rockmarka, a prethodne tri sezone utorak po utorak se naizmjence održavao na dvije adrese – onoj riječkog kluba Tunel te spomenute zagrebačke glazbene knjižare Rockmark. Koncept programa se u novoj sezoni u potpunosti vraća tamo gdje je sve počelo – na malenu drvenu pozornicu Rockmarka, gdje će se tijekom sedme sezone iz utorka u utorak redovito održavati akustične svirke.

 

U pol’ kod Sabe novu sezonu Akustike otvorit će 29. studenog, s početkom u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Details

Date:
29 studeni, 2016
Time:
08:00 - 17:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Rockmark
Zagreb, Hrvatska + Google Map