Loading Events
  • This event has passed.

Učestvujte u ‘Teatar.hr Nagrade Publike’

22 studeni, 2012Dodjela Teatar.hr Nagrade Publike, prve i jedine domaća nagrada za izvedbene umjetnosti o kojoj odlučuje samo publika, održat će se 22. studenoga u Velikom pogonu Tvornice Kulture s početkom točno u 21 sat.

Teatar.hr Nagrade Publike

Glasanje za nominirane otvoreno je do 21. studenog na adresi http://nagrada.teatar.hr, a u deset kategorija dosad je pristiglo gotovo 7000 glasova. Dobitnici će pak biti proglašeni na večeri koju će voditi Nina Violić i Miran Kurspahić, i koja će istovremeno biti i rođendanska zabava najstarijeg neovisnog domaćeg portala u kulturi, i koncert, na kojem su svoj nastup dosada potvrdili:

RUNDEK CARGO TRIO – Darko Rundek, Izabel, Duco Vranić, featuring Sergej Trifunović i Maja Posavec
Alen Sinkauz & Nenad Sinkauz [EASTRODEO]
ŽUTA CRTA BAND Goran Bogdan, Nina Violić, Frano Mašković, Ksenija Marinković, Jadranka Đokić, Lucija Šerbedžija, Hrvojka Begović, Vedran Živolić, Slaven Španović
Villim Matula & Igor Pavlica
LUNI MEGUMI – Ivana Roščić, Goran Bogdan, Danilo Šerbedžija, Jadran Puharić
Jelena Radan & Pedro Abreu [ Femme Fadal – San o Amáliji Rodrigues u slikama kazališta sjena ]
Alen Sinkauz, Dino Brazzoduro, Igor Pavlica Tin Ostreš, Ante Perković Lana Deban [LUBENICA ILI SAMO ILUZIJA]
Dino Šaran [LETU ŠTUKE]

Nakon još niza iznenađenja, večer će pak zaključiti Radio 808 Sound System čije DJ snage obećavaju rasplesati sve prisutne i na plesnom podiju ih zadržati sve do jutra!

Ulaznice za dodjelu već su u pretprodaji na http://teatar.hr/shop po cijeni od 35 kuna, dok će na dan same dodjele stajati 45 kuna. Sav prihod od dodjele namijenjen je financiranju portala Teatar.hr, a svaka od ulaznica ujedno će biti i kupon za sedmodnevni besplatni pristup njegovim premium sadržajima.

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map