Loading Events
  • This event has passed.

Ultra Europe Festival pruža šansu domaćim talentiranim DJ-ima

12 srpanj, 2013Ultra Europe Festival pod pokroviteljstvom Heinekena omogućit će najboljim DJ-ima nastup na najpoznatijem festivalu elektronske glazbe na svijetu koji se ove godine održava na splitskom Poljudu 12. i 13. srpnja.

Ultra Europe Festival na Poljudu

Svi  DJ-i koji žele pokazati svoje glazbene vještine mogu se prijaviti na online natječaj koji se održava na Facebooku do 30. svibnja. Svoj Soundcloud mix set svaki DJ koji se natječe treba uploadati na stranicu natječaja www.facebook.com/ultraeurope ili na http://www.heineken.com/hr/music/ultra-europe.aspx te pozvati svoje prijatelje da glasuju upravo za njegov set, ali i da ga dijele putem Facebooka. U sljedeću fazu natječaja koja traje od 31. svibnja do 17. lipnja ulazi 20 DJ-a s najvećim brojem glasova. Najbolja četiri DJ-a po odabiru stručnog žirija dobit će priliku za 90-minutni nastup na regionalnoj pozornici Ultra Europe festivala pred desecima tisuća obožavatelja elektronske glazbe.

Ultra Europe najpoznatiji je festival elektronske glazbe na svijetu. Interes za festival dolazi iz čak 75 država svijeta, a prodaja ulaznica za splitski događaj obara rekorde, a na festivalu se očekuje oko 60.000 ljudi. Na Ultra Europe festivalu nastupit će brojni vrhunski izvođači kao što su Afrojack, AVICII, Chase and Status, Armin Van Buuren i Hardwell dok će na posebno dizajniranoj pozornici na Poljudu nastupiti i legendarni Carl Cox.

Informacije o Europe Ultra festivalu dostupne su i na internetskoj stranici www.ultraeurope.com te na službenom Facebook i Twitter profilu: www.facebook.com/ultraeurope i www.twitter.com/ultraeurope.

Details

Start:
12 srpanj, 2013
End:
13 srpanj, 2013
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Venue

Stadion Poljud
Split, Hrvatska + Google Map