Loading Events
  • This event has passed.

Underwall Festival umjesto Burning Sea Festivala

7 srpanj, 2013Underwall festival novi je festival, nastao uslijed gašenja Burning sea festivala u Zadru. Naime, nakon što su se tijekom cijele godine mnogobrojni fanovi i hrvatske metal grupe veselile festivalu, vijest o otkazivanju teško ih je pogodila, toliko snažno, da je istog trena pokrenula snažna inicijativa, koja je urodila ujedinjenjem istaknutih hrvatskih metal grupa da zajedno naprave festival po mjeri svakog hrvatskog fana.

Grad održavanja je ostao isti (Zadar), a termin 07. i 08. lipnja identičan je terminu ranije otkazanog festivala. Na festivalu će u dva dana svirati 34 metal grupe, uključujući neka od legendarnih imena svjetske metal scene.

Destruction - prvi headlineri Underwall Festivala

Grad održavanja je ostao isti (Zadar), a termin 7. i 8. lipnja identičan je terminu ranije otkazanog festivala. Na festivalu će u dva dana svirati 34 metal grupe, uključujući neka od legendarnih imena svjetske metal scene.

Prvi potvrđeni headliner te vrste je grupa Destruction.

Destruction će tako nastupiti u subotu, 8. lipnja 2013., te svojim nastupom zatvoriti prvo izdanje hrvatskog metal festivala. Destruction je prilikom pregovora s promotorima pokazao veliko metalsko srce i želju da ovog ljeta nastupe u Zadru i pruže svim fanovima metala koncert kakav će dugo pamtiti. Nakon izuzetno aktivne koncertne i festivalske sezone Destruction će istu zatvoriti velikim koncertom na ‘Rock In Rio’ festivalu skupa s Iron Maiden i Metallicom pred stotinama tisuća ljudi. Ovom turnejom  Destruction proslavlja 30 godina uspješne karijere i zadarske zidine sigurno će se tresti od thrasha ove beskompromisne trojke.

Informacije o prodaji ulaznica za festival, kao i uplati donacija pronađite na www.underwallfestival.com, gdje će se uskoro i objaviti drugi headliner festivala, koji će biti potpuno neočekivano iznenađenje za hrvatske ljubitelje metal glazbe.

Details

Start:
7 srpanj, 2013
End:
8 srpanj, 2013
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,