Loading Events
  • This event has passed.

Užarena rockabilly večer u Vintage Industrial Baru

2 veljača, 2013U sklopu programa Rockabilly Showdown, u Vintage Industrial Baru 2. veljače nastupit će Lucky Marcell and the Ramblin’ Man iz Beograda vs. B and the Bops iz Zagreba.

B and the Bops

Rock’n’roll 50-ih, autetntični stajling, sjajan scenski nastup, sviranje s poda, skakanje po pozornici, vruća atmosfera, još vruće pin-up djevojke i izvanredni glazbenici prošarat će 2. veljače kroz Vintage Industrial Bar.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3XHrLqTYJ-U[/youtube]

Lucky Marcell and the Ramblin’ Three – prati ih glas da su ”a rockabilly A-bomb”, a lidera Lucky Marcella da je trenutno jedan od najboljih rockabilly pjevača, autentičnog stajlinga i energije 50-ih. Nakon dvanaestogodišnjeg života u Londonu, Lucky se vratio u Beograd sa samo jednom idejom napameti – osnovati autentični rockabilly koji će ipak pomicati granice. Novosnovani bend je odmah prepoznat i pozvan da gostuje na najvećim festivalima koji prate rockabilly scenu. Na njihovim koncertima čut ćete sjajan rockin` rhythm te virtuozno sviranje gitare.

Lucky Marcell and the Ramblin' Three

B and the Bops – zagrebački autorski rockabilly bend ( i to najbolji po skromnom sudu autora ovih redaka) koji iza sebe ima hrpu nastupa po svim relevantnim hrvatskim klubovima. Svirali su u inozemstvu – od Slovenije i Italije pa čak do poznatog festivala Rockabilly Rave u Velikoj Britaniji. B and the Bops su snimili i singl ploču (znači, pravi vinil) za španjolsku izdavačku kuću Sleazy Records, a izašao im je i LP album za kuću Rhythm Bomb, sniman u Berlinu.

Nakon koncerta, DJ pultom twistat će DJ Gogo, DJ Pashla

Upad: 20 kuna.

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska + Google Map