Loading Events
  • This event has passed.

Vasko Atanasovski Trio u Ksetu

10 prosinac, 2015Vasko Atanasovski Trio stiže u Zagreb. U okviru program Arcoustic dečki nastupaju u KSET-u 10. prosinca s početkom u 20 sati, a u isto vrijeme i na istom mjestu publici će se predstaviti radovi Klasje Fabjan.

Vasko Atanasovski Trio
Vasko Atanasovski Trio

U proljeće 2012. slovenski trojac je izdao slavni album “Come To Me”, a još uvijek je prilično svjež i njihov zadnji album “Feel”. Osim brojnih turneja u regiji, iza sebe imaju čak dvije koncertne turneje u dalekoj Kini, a prošle su jeseni bili u Londonu, Njemačkoj i Argentini.

 

U okviru projekta Ogenj in Led (Fire & Ice) gitarist Vlatko Stefanovski i flautist Vasko Atanasovski uz pratnju Komornog gudačkog orkestra slovenske filharmonije izvodili su kompozicije napisane za orkestar te dočerali to makedonskim i slovenskim etno prizvucima. Trio uz Vaska čine i Marjan Stanić na bubnjevima i udaraljkama te gitarist Dejan Lapanja.

 

Vasko Atanasovski nastupao je s nekim velikim imenima. Osim Krune Levačića i Tamare Obrovac na popisu su se i našli Damir Imamović, Karmina Šilec & Carmina Slovenica, Tommy Emmanuel, Marc Ribot, Vlatko Stefanovski, Michel Godard, Living Colour, Hindi Zahra, Simone Zanchini, Glen Velez itd.
Trio je već bio dijelom NoJazz Festivala i Pula Film festivala, a u Zagrebu će publika imati priliku čuti i materijale za njihov nadolazeći album. Prošle godine u izdanju Croatie Records izdan je njegov album “The best of”.

 

Karte po pretprodajnoj cijeni u iznosu od 40 kn možete kupiti u KSET-u dok će cijena karte na dan koncerta iznositi 60 kn. Za studente cijena karte na ulazu iznosi 25 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Details

Date:
10 prosinac, 2015
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn25 – Kn60
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Unska 3
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map