Loading Events
  • This event has passed.

Vasko Atanasovski Trio u Tvornici kulture

8 svibanj, 2012Vasko Atanasovski Trio predstavlja novi album ‘Come To Me’ u Malom pogonu Tvronice kulture 8. svibnja. Cijena ulaznice je 35 kuna.

Vasko Atanasovski Trio

Slovenski skladatelj i glazbenik Vasko Atanasovski poznat je po raznovrsnim suradnjama sa svjetski poznatim jazz, rock, klasičnim i tradicionalnim glazbenicima te jedinstvenim majstorskim pristupom prema svim stilovima glazbe.

Sastav čine bubnjar, udaraljkaš i virtuoz Marjan Stanić, te akademski obrazovani gitarist Dejan Lapanja, a ovi izvrsni glazbenici već dugo vremena tutnjaju zajedno s Atanasovskim. Repertoar “Vasko Atanasovski Trija” obuhvaća pjesme sa njegovih različitih albuma, te nove i pjesme nastale  u posljednje vrijeme. Virtuozni se trio vješto kreće između različitih glazbenih stilova, kao što su klezmer, Gypsy swing, polka čoček i jedinstvene kombinacije šansone i alter-popa. Uz zaraznu vedrinu i plesne inspiracije, Glazba Vaska Atanasovski čini nas ljepšim!

Vasko Atanasovski Trio novosti:

Trio je nedavno bio na trotjednoj turneji u Kini, preselivši uzbudljive glazbe s Balkana u gužve Pekinga, Šangaja, Guanghzoua, Hong Konga i diljem čitave zemlje. Također su upravo izašli iz studija u kojemu je snimljeno deset novih pjesama za nadolazeći album u veljači 2012.

Details

Date:
8 svibanj, 2012
Cost:
35kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map