Loading Events
  • This event has passed.

Vatra promovira novi album u Tvornici kulture

15 prosinac, 2011Službenu promociju albuma ”Ima li budnih” Vatra je zakazala za sredinu prosinca, točnije 15. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture kada će obožavatelji Vatre i svi oni koji će to tek postati napokon moći čuti kako hvaljene nove pjesme ‘dišu’ u live verzijama.

Vatra u Tvornici kulture

Publika će uz pjesme s aktualnog albuma uživati i u hitovima sa svih dosadašnjih albuma, a na repertoaru će se naći i pjesme koje bend nije često izvodio na svojim koncertima.

Vatri će se na promociji pridružiti brojni suradnici i prijatelji, a neka iznenađenja rezervirana su samo za posjetitelje koncerta te je  bend odlučio ne otkrivati ih unaprijed.

Bend je svojim fanovima preko službene Facebook stranice omogućio kupnju najpovoljnijih ulaznica  za kojima vlada izuzetan interes.

Ulaznice za koncertnu promociju Vatre mogu se po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Music Shop Teslina 16, Tvornica kulture, Šubićeva 1, Aquarius CD Shop Varšavska 13, Croatia Record CD Shop Bogovićeva 5, Sustav Eventim, Zona TV, prolaz Neboder, Trg bana Josipa Jelačića, Daily News, Gundulićeva 5, Churchil cigar shop, Arena Center/City Centar One,/Avenue mall, Punk TV, Branimir centar (tramvajska stanica).

Na dan koncerta cijena ulaznice biti će 80 kuna.

Saznajte više: Vatra ‘Ima li budnih?’ – distorzirana zvijer konačno pripitomljena

Details

Date:
15 prosinac, 2011
Cost:
60kn – 80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map