Loading Events
  • This event has passed.

Vaya Con Dios na oproštajnoj turneji i u Zagrebu

18 listopad, 2013Dani Klein, žena koja vuče sve konce u grupi Vaya Con Dios, upravo je navršila 60 godina, objavila svoje memoare i odlučila odsvirati zadnju turneju Vaya Con Diosa. Zagreb je uvršten nalistu gradova i država koje će ovaj legendarni belgijski sastav posjetiti u sklopu ‘Farewell tour’-a.

Vaya Con Dios (Foto: Danny Willems)

Koncert će se održati 18. listopada 2013. godine u dvorani Dražena Petrovića. Kako je ovo zadnja turneja tako će Vaya Con Dios predvođeni Dani Klein odsvirati sve svoje hitove od “Just a Friend of Mine”, „What’s a Woman?”, “Nah Neh Nah”, “Don’t Cry for Louie”, “Puerto Rico”, “Heading for a Fall”, “Johnny”, “Don’t Break My Heart” i mnoge druge koje su godinama zauzimale prva mjesta na top ljestvicama. Grupa je to koja je ukupno prodala više od 7 milijuna albuma i više od 3 milijuna singlica. Njihove pjesme i danas su među najemitiranijim na radio postajama diljem Europe, a svoj zvjezdani status su potvrdili u Zagrebu prije šest godina kada su u dva dana rasprodali tri koncerta u dvorani Lisinski.

Ulaznice se mogu  kupiti u Eventim ticket shopovima u Jurišićevoj 2 i u Arena centru te na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr po povlaštenoj cijeni do 10. svibnja. Nakon 10. svibnja cijene ulaznica su – 220 kn stajanje parter, 240 kn sjedenje tribine, 260 kn vip sjedenje, a na blagajni dvorane na dan koncerta 20 kuna skuplje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Details

Date:
18 listopad, 2013
Cost:
220kn – 280kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dvorana Dražena Petrovića
Zagreb, Hrvatska + Google Map