Loading Events
  • This event has passed.

Velesajam kulture slavi 15. rođendan u Studentskom centru

14 lipanj, 2018Velesajam kulture održat će se od 14. do 16. lipnja u prostorima Studentskog centra, a ove godine u slavlju mu se pridružuje i Multimedijalna koliba sa svojom obljetnicom.

  • 3
    Shares
Velesajam kulture i Multimedijalna koliba

Velesajam kulture ove godine slavi petnaesti rođendan i pravo je vrijeme da se nauči nešto više o grafitima i drugim umjetničkim uličnim izričajima, obnovi skejterska opremu unutar SC-a, pogleda i pokoji film, a bome i zapleše na partiju koji će se u dvorištu u kojem je odrastao održati u subotu, 16. lipnja.

Naglasak programa Velesajma bit će na street art umjetničkom izričaju koji se unutar Studentskog centra profilirao kao jedna od konstantnih točaka sastajanja kako umjetnika tako i publike. Kao i uvijek, velesajamski pristup karakteriziraju suradnje, a kroz radionice sadašnje i buduće studente OKO & Lunar upoznat će sa svojim radom i tehnikama koje koriste, a kroz više dana zbivanja nove murale radit će naši stari znanci: Lunar u suradnji s Ronaldom Aleksanderom Lindgreenom i Miljenkom Bengezom te Chez, Sarme i novosadski gost Piros kao dio projekta Opens na putu.

U suradnji s Udrugom Smokvica organizirana je jednotjedna radionica skejta za najmlađe. Ovim festivalskim dijelom najavljuje se i nastavak velesajamskih aktivnosti kroz nastavak uređenja vanjskih prostora i rada na pričama o street artu tijekom cijele godine.

Ulaz na sve programe Velesajma je besplatan.

  • 3
    Shares

Details

Start:
14 lipanj, 2018
End:
16 lipanj, 2018
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Studentski centar
Zagreb,
  • 3
    Shares