Loading Events
  • This event has passed.

Velika Rock Eksplozija #6 u Ksetu

15 listopad, 2013Od 15. do 19. listopada u zagrebačkom Ksetu će u sklopu 6. Velike Rock Eksplozije nastupiti:Cock Porn, Hi-Fju, The Pulse, Socijalna Služba, Proleter, Čudnoređe, The Shaiones, Sebastian Doe, Svemir, Ti Ritu Piri Pip, Mjesni odbor, Mangora, Eferbend, Pištolj na gumene metke i Ivana Picek.

6. Velika Rock Eksplozija

Nakon pet godina festivala na kojem je nastupilo više od 60 hrvatskih bendova, za točno mjesec dana počinje šesto, klupsko izdanje „Velike rock eksplozije“ koje donosi pregršt zanimljivih izvođača. U pet festivalskih večeri smještenih u KSET, nastupiti će ukupno 15 izvođača . Novost ovogodišnjeg festivala su tematski podijeljenje večeri tako da nas ove sezone čeka: punk dan, retro dan, S dan, funk dan i zadnji dan.

Ovogodišnja „Velika Rock Eksplozija #6“ održava se od 15. – 19. listopada u zagrebačkom klubu KSET, a ulaznice će kao i uvijek na tom festivalu biti izuzetno pristupačne:  10/20/30 Kn. Kao i svake godine u sklopu festivala održat će se radionica ZAMP-a, na kojoj će mladi autori i svi zainteresirani moći saznati sve što ih zanima o autorskim pravima, a uoči festivala biti će objavljen kompilacijski CD album s po jednom pjesmom svih sudionika festivala.

Ove su godine festival koji promiče autorsku glazbu i kreativnost mladih prepoznali i podržali HDS-ZAMP, grad Zagreb, ZAPRAF i HUZIP.