Loading Events
  • This event has passed.

Velika završnica Beck’sperience partyja u sklopu 25. rođendana berlinskog Tresora

9 rujan, 2016Ovogodišnji Beck’sperience program Beck’s to Basics završava 9. rujna u bivšoj tvornici Munja u Zagrebu,u povodu 25. rođendana legendarnog berlinskog kluba Tresor.

Beck'sperience party
Beck’sperience party

Poznata tvornica akumulatora Munja 9. rujna postat će nova prijestolnica najpoznatijeg berlinskog kluba Tresor, i to u povodu njegova 25. rođendana ,ali i velike završnice ovogodišnjih Beck’sperience partyja koji su u Šibeniku, Zadru i Rijeci ovog ljeta ugostili neke od najboljih njemačkih i domaćih DJ-eva te priredili zabavu za pamćenje.

 

Osam vrhunskih njemačkih i osam najpoznatijih domaćih DJ-eva, tri jedinstvene lokacije u tri grada, mnogobrojni street performeri i brojni posjetitelji kratak su rezime ovogodišnjeg Beck’speriencea, koji je priredio partyje diljem obale. Kako je ljeto završilo, tako je došlo vrijeme i da glavni grad svim istinskim ljubiteljima elektroničke glazbe pruži jedinstvenu priliku biti dijelom berlinske underground glazbene scene. Ono što će posebno zaokružiti ovogodišnju priču jest obilježavanje 25. rođendana najpoznatijeg berlinskog kluba Tresor, koji će u zagrebačku tvornicu Munja dovesti svoje najbolje DJ-eve.

 

„Regis, James Ruskin, Dj Pete aka Substance i Claudia Anderson dodatak su svim onim poznatim imenima koja smo ovog ljeta doveli u Hrvatsku kako bismo posjetiteljima pružili dobar underground elektronički zvuk i nezaboravan provod. Moram priznati da sam i ja oduševljen cijelom pričom i da mi je iznimno drago da sam bio dio toga jer kao dugogodišnji DJ znam da hrvatskoj glazbenoj sceni, ali i općenito clubbingu, nedostaje upravo ovakva kvalitetna elektronička glazba kakvu smo zahvaljujući Beck’su mogli pružiti istinskim ljubiteljima te vrste glazbe i izlazaka“, rekao je DJ Pero FullHouse, jedno od neizostavnih imena hrvatske DJ scene.

 

Za korištenje besplatnog Ubera prilikom dolaska ili odlaska s Beck’sperience partyja potrebno je upisati sljedeće kodove:

 
• BECKSPERIENCE1 – novi korisnici aplikacije. Najprije treba skinuti aplikaciju Uber i prilikom njezina pokretanja utipkati ovaj kod.
• BECKSPERIENCE2 – postojeći korisnici aplikacije.

 

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice iznosi 70 kn.

Details

Date:
9 rujan, 2016
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn70
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Tvornica akumulatora Munja
Zagreb, Hrvatska + Google Map