Loading Events
  • This event has passed.

Veliki tulum portala Ravno do dna na dva floora u Vintage Industrial Baru

1 rujan, 2016Ravno do dna priređuje novo audio-vizualno iskustvo u četvrtak 1. rujna u Vintage Industrial Baru kada će ugostiti zanimljive elektro projekte, od toga i jedan premijerno za zagrebačku klupsku publiku i naravno naše čitatelje. Na ljetnoj terasi kluba nastupit će sarajevski Drumelody i koprivnički Bubblegum dok će se za atmosferu u klubu pobrinuti DJ Drug Podrug.

Ravno Do Dna tulum u Vintage Industrial Baru
Ravno Do Dna tulum u Vintage Industrial Baru

U želji da se obogati glazbena ponuda u metropoli, Ravno do dna će na tulumu u Vintage Industrial Baru ugostiti dRUMELODY i Bublegum – intrigantne glazbene projekte s domaće i regionalne elektro glazbene scene koji će upravo u četvrtak 1. rujna live actom premijerno predstaviti svoja nova diskografska izdanja.

Drumelody
Drumelody

dRUMELODY – iza projekta u kojem glavu riječ vodi bubanj, što akustični, što elektronički stoji sarajevski glazbenik Berin Tuzlić. dRUMELODY je tijekom šest godina postojanja nastupao u klubovima u Amsterdamu, Berlinu, Beogradu, Tallinnu, dok iza sebe ima pet albuma i jedan „Live electro session“ sa SCRIPT-a iz Sarajeva na iTunesu. Riječ je o pravoj bombi sarajevskog glazbenog undergrounda, ali koja se itekako brine oko nezagađivanja mentalne higijene.

 

Novi album „Aero“ koji svakog trenutka treba ugledati svjetlo dana premijerno će biti predstavljen na koncertu u Vintage Industrial Baru.

Bubblegum
Bubblegum

Bubblegum – one-man-band iza kojeg stoji isključivo mladi Grobenski, a iza sebe ima već i debitantski album “Dance Music For Old People“. Žanrovski je teško odrediti materijal jer se radi o fuziji rock vokala (na trenutke nalik onom nekom Editors štihu), brojnih drum machine efekata (i hip-hop clap-ova) i pop aranžmana uokvireni u mračniju i zanimljivu elektroničku igru. Novi album ”Gentle Hearts” Bubllegum će objaviti točno 1. rujna na dan nastupa u Vintageu.

 

PRIJAVITE SE NA FACEBOOK EVENT 🙂

 

dRUMELODY i Bubblegum nastupiti će na Ljetnoj terasi Vintage Industrial Bara s početkom u 21:30 sati.

 

Za atmosferu prije i poslije nastupa u unutrašnjem dijelu kluba pobrinut će se prokušano ime DJ Drug Podrug koji će se prirediti kvalitetnu rock, alter i indie domaću i stranu vožnju.

 

Ulaz je besplatan, cijene pića promotivne, a fakulteti i škole zatvoreni. Sasvim dovoljan razlog za priuštiti si večernju zadovoljštinu.

Details

Date:
1 rujan, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map