Loading Events
  • This event has passed.

Vintage Industrial Bar organizira prvi ‘Viva la Piva’ festival

11 srpanj, 2014Vintage Industrial Bar krenuo je u organizaciju svojeg prvog festivala piva koji će se održati u petak i subotu 11. i 12. srpnja uz akustične nastupe u dvorištu kluba.

'Viva la Piva' u Vintage Industrial Baru

Prvi open air pivski festival u Vintageu bit će naslovljen ‘Viva la Piva’ i održat će se na svježem zraku na prostranoj terasi. Programski dio festivala pive bit će upotpunjen akustičnim koncertima benda Mojo Stuff Band te dua Chris Ian (Killed A Fox) i Hrvoje Baudoin (Straight Outta Fridge) koji će održati na terasi VIB-a.

Nakon što sat otkuca 23 sata – ‘Viva la Piva’ se zajedno s glazbom seli unutar kluba (kao i u slučaju lošeg vremena) u koejem će do kraja radnog vremena DJ Frajman prebirati po najboljem što se nudi iz rock, pop/rock, alternative, stoner, hard rock, indie… repertoara.

Posjetitelji ‘Viva la Pive’ moći će se oduzeti pivama iz asortimana Nipe i Zagrebačke pivovare, a totalno potonuče u alkoholnu paru spriječit će vruće kobasice umočene u senf.

Ulaz je besplatan, a cijene svih piva bit će spuštene na atraktivne promo cijene, a sve počinje u 16.00 i traje do 05:00 sati.

Program:

PETAK 11.07. od 21: 30 h:
Mojo Stuff Band

SUBOTA 12.07. od 21: 30 h:
Chris Ian (Killed A Fox) i Hrvoje Baudoin (Straight Outta Fridge)

Details

Start:
11 srpanj, 2014
End:
12 srpanj, 2014
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map