Loading Events
  • This event has passed.

Viva la Piva No. 2 festival u Vintage Industrial Baru

10 srpanj, 2015Vintage Industrial Bar organizira drugi Viva la Piva festival 10. i 11. srpnja – dvodnevi festival posvećenom pivu i ljubiteljima piva koji se održava drugu godinu za redom na ljetnoj terasi kluba.

Viva la Piva No. 2 festival u Vintage Industrial Baru
Viva la Piva No. 2 festival u Vintage Industrial Baru

“Viva la Piva” ove će se godine održati u petak 10. i subotu 11. srpnja, a u ponudi će se na promo cijenama naći pive iz asortimana Nipe i Zagrabačke pivovare, novopristiglo Vintage pivo, a ponuda će biti proširena i na craft piva. Uz hladno pivo, posjetitelji će moći besplatno uživati u klopi tek skinutoj s roštilja.

 

Programski dio VLP-a bit će obilježen akustičnim koncertima na terasi kluba te DJ programom koji će starti unutar kluba u 23 sata.

 

Petak 10. srpnja akustični koncert od 21:30 h

 

Chris Ian (Killed a Fox, Malady Lane) vokal i akusticna gitara & Hrvoje Baudoin (Straight Outta Fridge, Malady Lane) akusticna gitara
DJ program od 23:30 h do 5:00 h
Ilko Čulić (Radio 808)

 

Subota 11. srpnja akustični koncert od 21:30 h

 

Tomislav Malagurski (FOR) vokal i akusticna gitara & Slaven Špoljarić (FOR) vokal i klasicna osmožičana gitara
DJ program od 23:30 h do 5:00 h
DJ Frajman (ex Radio 101)

 

Organizacijom ovog mini-pivskog festivala, Vintage Industrial Bar obilježit će programski sadržaj pod nazivom #ljetonaterasi koje će trajati do kraja srpnja, a koji obuhvaća događanja i uživanja na terasi kluba koja je odnedavno dobila novo, ugodnije i prostranije naličje.

 

Viva la Piva počinje od 16.00 sati, a završava u 5:00 h ne propustite kušati klasične, ali i nove brandove (o kojima ćete pravovremeno biti obaviješteni na FB stranici. Lošu volju ostavite na poslu, dobru ponesite sa sobom i dođtie utažit žeđ i glad – i uživajte u pivima, glazbi i veselim ljudima jer ulaz je besplatan!

Details

Start:
10 srpanj, 2015
End:
11 srpanj, 2015
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map