Loading Events
  • This event has passed.

Viva La Pola! traži mlade demo bendove

19 kolovoz, 2011Ovogodišnji, osmi po redu, međunarodni festival nezavisne, alternativne i urbane glazbe Viva La Pola! održati će se 19. i 20. kolovoza, na prostoru velikog otvorenog dijela kompleksa kluba Uljanik u Puli.

Nastu grupe Ritam nereda (Foto: Viva La Pola!)

Kao i dosadašnjih godina, u programskoj shemi naći će se zanimljiva i cijenjena imena iz svijeta alternativne, nezavisne i urbane glazbe, sastavi koji su odabrani ili će biti, prema kriteriju kvalitete, stilske originalnosti i ekspresivnosti izvedbe.

Isto tako, bitna stvar je kako se s prvim danom mjeseca lipnja, otvara natječaj kojime se pozivaju svi demo bendovi s ovih prostora neovisno o stilskom usmjerenju i sviračkoj razini, a koji bi željeli nastupiti na pozornici ovogodišnjeg Viva La Pola!, da pošalju svoje prijave koje trebaju sadržavati točne podatke o bendu te link na internetsku stranicu na kojoj se mogu poslušati stvari ili skinuti zvučni zapisi (mp3 ili audio). Natječaj ostaje otvoren do početka mjeseca srpnja.

Više informacija o pripremnom dijelu vezano uz ovogodišnji Viva La Pola! bit će moguće pronaći na internetskoj stranici www.myspace.com/vivalapola2008, a prijave za demo izvođače mogu se izvršiti na e-mail: [email protected]

Details

Start:
19 kolovoz, 2011
End:
20 kolovoz, 2011
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Uljanik
Pula, + Google Map