Loading Events
  • This event has passed.

Vlasta Popić i Stuttgart Online u Vintage Industrial Baru

20 lipanj, 2013Četvrtak 20. lipnja u Vintage Industrial Baru rezerviran je za Vlastu Popić i Stuttgart Online, bendove koji predstavljaju neke od najzanimljivijih protagonista ‘mlađe’ generacije regionalne glazbene scene.

Vlasta Popić

Vlasta Popić i Stuttgart Online dva su benda koja predstavljaju ono najzanimljivije što se trenutno događa na indie sceni ex Jugoslavije.

Vlasta Popić se bavi new wave punkom i indie popom, stižu iz Varaždina. Formirani su 2007., a sastavljeni od tri člana. Početkom 2010. izdaju EP ‘Najjača ultimativna mašina za ubijanje’ Sjajan debi album ”Za očnjake’ objavili su prošle godine. ‘Za očnjake’ se zakačio na brojne liste top albuma objavljenih u 2012. godini.  Tijekom posljednje tri godine, Vlasta Popić odsvirali su stotine koncerata na području bivše Yu te u Austriji i Mađarskoj. Njihova glazba eksplozivan je spoj utjecaja ’80-ih i ’90-ih s aktualnom noise i indie pop scenom. Prošlogodišnji nastup Vlaste Popić kao predgrupe beogradskom trojcu Repetitor  još uvijek stoji u sjećanjima onih koji su mu svjedočili.

Stuttgart Online

Ako je Vlasta Popić trojac, onda je Stuttgart Online dvojac kojeg čine Bojan Slačala i Marko Barišić. Bend je osnovan 2006. godine, a već 2007. kultni glazbeni portal Popboks proglasio ih je debitantima godine. Svoj prvi album ‘Radost svakom domaćinstvu’ Stuttgart Online objavili su 2009. godine, a drugi naslovljen ‘Prava stvar’ je još uvijek vruć.

Cijena ulaznice: 20 kuna

Details

Date:
20 lipanj, 2013
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map