Loading Events
  • This event has passed.

Vrtlarenje u Grifu – Art Hangout vol. VII na temu: Girl power

24 siječanj, 2019U četvrtak 24. siječnja u klubu Grif u Savskoj 160 održat će se Vrtlarenje: Art Hangout na kojem će sudjelovati Margareta Lekić, Nina Čalopek, Nikolina Vučković i Ida Blažičko. Ulaz na Vrtlarenje je besplatan.

  • 6
    Shares
Vrtlarenje u Grifu

Tema siječanjskog izdanja Vrtlarenja je Girl Power! Kako je raditi, stvarati i opstati u pretežno muško dominantnom svijetu kreativnosti i businessa ispričat će kiparica i umjetnička savjetnica na dva fakulteta Margareta Lekić, glazbena producentica, selektorica i kritičarka Nina Čalopek te filmska i tv režiserka, tehnološka inovatorica i ekološka aktivistica Nikolina Vučković.

Ove tri izuzetno svestrane žene reći će i pokazati kako, kada se na nešto namjerite, a posebno na ono što volite i u što vjerujete, možete ostvariti ama baš sve.

Vrtlarenje: Girl Power ovog puta predstavlja vizual kiparice Ide Blažičko koja se u potpunosti uklapa u zadanu temu. Naime, njezina djela osvajaju javne prostore čak i u dalekoj Kini.

O Vrtlarenju od organizatorice Mie Orsag: “Uglavnom nemamo priliku upoznati ljude koji stoje iza filmova, izložbi, kazališnih predstava, plesnih koreografija i drugi kreativnih projekata. Na Vrtlarenju možete upoznati kreativce i kulturnjake kao osobe koje, uz svoje profesije, imaju i hobije, strasti, kućne ljubimce, omiljena mjesta za izlaske, omiljenu vrstu glazbe, hrane, zabave… Okupljamo se jednom mjesečno u Grif Bar Zagreb, svaki put s novom temom druženja, a očekuju vas razgovori s umjetnicima, projekcije, edukativna predavanja i radionice za djecu i odrasle, pop-up izložbe, glazbene, plesne i scenske produkcije i još mnogo zanimljivih događanja.”

  • 6
    Shares

Venue

Grif Bar
Savska 160
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)
  • 6
    Shares