Loading Events
  • This event has passed.

Walter Et Les Mandrills – Kino Grič

6 svibanj, 2011Nakon domaće riječke publike priliku da uživo osjete ‘vibru’ Waltera et Les Mandrillsa imat će i Zagrepčani u petak 6. svibnja u Kinu Grič.

Walter Et Les Mandrills (Foto: Aquarius Records)

Žestoki punk-rock ritmovi Valtera Kocijančića, osnivača i vođe riječke punk grupe Paraf, savršeno su se preklopili s neobuzdanom energijom grupe Mandrili. Njihova interakcija rezultirala je Valterovim povratničkim albumom „Apstinencija“, u izdanju Aquarius Recordsa, koji su glazbeni kritičari ovako doživjeli: „…nude 11 izvanvremenih komada melodioznog punka kakvog se ne bi posramili ni Green Day ni današnji nabrijani klinci iz garaže”, napisao je Zlatko Gall iz Slobodne Dalmacije, ili „…Kada je nešto toliko dobro, bilo bi šteta da ostane samo na jednom izdanju…”, mišljenja je S. Miklaužić s Muzike.hr.

Osim „Apstinencije“ bit će tu i pokoja iz faze Parafa, za sve one koji su krajem 70ih odrastali uz rifove očeve punka na našim prostorima.

Vrata se otvaraju od 21 sat, koncert počinje sat kasnije. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 30 kuna. Pretprodaje nema.

Details

Date:
6 svibanj, 2011
Cost:
30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Kino Grič
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map