Loading Events
  • This event has passed.

Whitesnake u Domu sportova

15 lipanj, 2013U subotu, 15. lipnja u zagrebačkom Domu Sportova će se održati koncert hard rock velikana. Prije pet godina Whitesnake su u Hrvatskoj svirali na open airu u Osijeku.

Whitesnake

Whitesnake, legendarni rock bend kojeg je osnovao bivši pjevač Deep Purplea, David Coverdale, nastavlja svoju uspješnu svjetsku turneju  ‘Forevermore’ koja je započela u 2011. godini. “S ‘Forevermore’ albumom se zabavljamo i više nego što smo mislili.” Kaže Coverdale i nastavlja “Kako se turneja približavala kraju, svi smo željeli nastaviti… Nakon godinu dana u studiju ponovo smo spremni za rokanje na pozornici… Vraćamo se po još…“

Grupa je osnovana 1977. godine, a uspon na sam vrh utvrđen je 1984. godine multiplatinastim albumom ‘Slide It In’ te 1987. godine istoimenim mega albumom ‘Whitesnake’ na kojem se nalazi nekoliko hitova koji su bili među prvih 10 na top ljestvicama diljem svijeta, uključujući singlove koji su zauzeli prva mjesta:  ‘Here I Go Again’,  i ‘Is This Love’ te nezaboravni energični ‘Still Of The Night’. S navedenim hitovima diljem svijeta su konstantno dominirali su na glazbenom programu MTV.

Nakon povratka na pozornice u Engleskoj gdje sviraju zajedno bendovima Journey i Thunder. Whitesnake u 2013. godini nastavljaju sa samostalnom turnejom.  Coverdale je samo lukavo prokomentirao: “Nedovršeni poslovi…”.

Whitesnake za 2013. godinu imaju nekoliko planova, prvenstveno- izdavanje dvostrukog CD-a za koji još nisu otkrili ime. Prvi CD snimljen je u Velikoj britaniji, a drugi CD će sadržavati pjesme snimljene po cijelom svijetu.  Također, objavit će DVD s nastupom uživo koji je snimljen u Japanu za vrijeme njihove posljednje turneje na kojoj su predstavljali ‘Forevermore’ album.

Ulaznice po cijeni od 199 kuna su u prodaji od 11. veljače u 9 sati na svim prodajnim mjestima Eventima, te online na www.eventim.hr.

Details

Date:
15 lipanj, 2013
Cost:
199kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dom sportova
Zagreb, + Google Map