Loading Events
  • This event has passed.

Wicked Garden – grunge special: Chris Ian u Vintage Industrialu

22 lipanj, 2019Subota, 22. lipnja u Ljetnom vrtu Vintage Industriala rezervirana je za istinske grungere, izgubljene duše i one koji vole glazbu izgubljenih duša Seattlea.

Wicked Garden – grunge special: Chris Ian u Vintage Industrialu

Kad se spomene grunge u Hrvatskoj, prva osoba koja pada na pamet je Chris Ian i njegova družba. Naravno, za vaše tekuće potrebe brine se Vintageova vrtna delegacija Ljekarne likvida sa slasnim akcijskim ponudama.

Chris Ian & njegov vjerni suputnik Hrvoje Baudoin upoznali su se igrom slučaja u Zagrebu u Bogovićevoj, na mjestu gdje Chris polovicu svog života provodi kao ulični svirač. Dečki su odmah kliknuli, počeli se družiti, te djelovati kao akustični duo po zagrebačkim klubovima.

Nakon prve autorske svirke u Booksi na Škrabici pridužuju im se braća Jambrošić (Muscle Tribe of Danger and Excellence, Deafness by Noise, Straight Outta Fridge) kao ritam sekcija te osnivaju “ful bend” Malady Lane, koji je danas dio sve popularnijeg zagrebačkrog kolektiva House of Pablo.

Obojica cu članovi još dva benda kolektiva. Chris kao vokal Killed a Fox, koji su krajem 2013. izdali svoj drugi album “Spring of Sloth and Haze”, Hrvoje kao gitarist Straight Outta Fridgea i Malady Lanea.

Details

Date:
22 lipanj, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska