Loading Events
  • This event has passed.

‘Wicked garden – grunge special’ u Vintage Industrialu uz Chrisa Iana i Hrvoja Baudoina

2 rujan, 2017Subota, 2. rujna rezervirana je za istinske grandžere, izgubljene duše i one koji vole glazbu izgubljenih duša. Osim što će iznjedrit ka slušnim aparatima neke autorske pjesme obzirom da djeluju kao osovina benda Malady Lane, za vas će odsvirati neke od najljepših pjesama iz ere grungea i altera, poput: Alice in Chains, Nirvana, Soundgarden, Pearl Jam, Incubus…

'Wicked garden - grunge special' u Vintage Industrialu
‘Wicked garden – grunge special’ u Vintage Industrialu

Chris Ian & Hrvoje Baudoin upoznali su se igrom slučaja u Zagrebu u Bogovićevoj, na mjestu gdje Chris polovicu svog života provodi tamo kao ulični svirač. Dečki su odmah ‘kliknuli’, počeli se družiti, te djelovati kao akustični duo po zagrebačkim klubovima.

 

Nakon prve autorske svirke u Booksi na Škrabici pridužuju im se braća Jambrošić (Muscle Tribe of Danger and Excellence, Deafness by Noise, Straight Outta Fridge) kao ritam sekcija te osnivaju “ful bend” Malady Lane, koji je danas dio sve popularnijeg zagrebačkrog kolektiva House of Pablo.

 

Obojica cu članovi jos dva benda kolektiva. Chris kao vokal grupe Killed a Fox, koji su krajem 2013. izdali svoj drugi album “Spring of Sloth and Haze”, Hrvoje kao gitarist Straight Outta Fridg, i Malady Lanea.

 

Ulaz je besplatan.

Details

Date:
2 rujan, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map