Loading Events
  • This event has passed.

Woodstock Revival u Vintage Industrial Baru

24 veljača, 2018U subotu 24. veljače u Vintage Industrial se putuje u legendarnu 1969. Godinu kad je održan možda i najslavniji open air festival – Woodstock. Održao se 21 – 23. kolovoza 1969. na farmi Maxa Yasguara pred 500.000 posjetitelja.

  • 2
    Shares
Woodstock Revival u Vintage Industrial Baru

Glazbenu priču i putovanje na Woodstock dočarat će Telefon Blues Band sa posebnim gostima. Kako je na tri dana festivala nastupilo niz svijetskih zvijezda tako ce Valerija Nikolovska pjevati Janis Joplin i legendarnu himnu hipi generacije “Aquarius” iz filma “Hair”. Na velikane gitare, Jimija Hendrixa, Alvina Leea, Johnnya Wintera i druge, podsjetit će Vedran Božić. Akustični dio koncerta vodi jedan od najboljih hrvatskih gitarista, Branko Bogunović – Pif kojemu će se pridružiti Branko Požgajec iz grupe Drugi Način. Danko Krznarć će pjevati Santanu, Srđan Jug će se posvetiti CCR-u, a Zvonimir Ćosić Joeu Cockeru. Niti to nije sve, ali za dodatna iznenađenja ipak treba svratiti u Vintage Industrial (Savska 160) u subotu 24. veljače.

Festival je predstavljao vrhunac atmosfere Flower Power pokreta i hippy supkulture rođene nekoliko godina ranije u gradu San Francisco.

Na festivalu je nastupila galaksija rock zvijezda predvođena imenima kao Jimi Hendrix, The Who, J.Cocker, Janis Joplin, Grateful Dead, Crosby Stills and Nash, Joan Baez, Santana, CCR, Ten Years After, Mountain, Slay and The Family Stone…

Upad do 22:00 h besplatan, od 22:00 h studenti 10 kn, ostali 20 kn.

  • 2
    Shares

Details

Date:
24 veljača, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
10kn – 20kn
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 2
    Shares