Loading Events
  • This event has passed.

Za vikend se otvara Hala Šibenik

25 rujan, 2020Let 3, TBF i Daleka Obala ovog vikenda uživo nastupaju u Šibeniku na valjda zadnjem velikom koncertu do proljeća ili barem Nove godine 2021. Ono što se planira od ovog proljeća događa se početkom rujna – novi gradski koncertni prostor u petak otvara svoja vrata.

LEt 3, TBF i Daleka obala u Hali Šibenik

Tako će u dva dana programa na prostoru bivše vojarne Bribirskih Knezova, na otvorenoj ali u potpunosti natkrivenoj lokaciji, nastupiti osam izvođača što je ove godine prava rijetkost za doživjeti. Radi se o dva projekta šibenske PARK organizacije – Kulturaljka i Regius mini break, tradicionalnim šibenskim glazbenim pričama koje se zbog korone ovog puta događaju u istom vikendu na istom mjestu.

„Ovo je naš doprinos ovogodišnjoj jako dobroj šibenskoj glazbenoj sezoni. Šibenik je valjda jedini grad u Hrvatskoj koji je ovo ljeto imao dva mjeseca super programa u kampu Martinska i dva jaka techno partija, plus uvijek aktivan klub Azimut. Drago nam je da novu koncertnu lokaciju otvaraju ovi odlični bendovi i kako imamo čuti svi dolaze za vikend u Šibenik. Zahvalili bi se Gradu Šibeniku koji nam dao suglasnost za korištenje prostora i dao dozvolu za rad do 6 ujutro.” pričaju organizatori iz PARK-a.

Dakle, program za vikend u novootvorenoj Hali Šibenik odvija se cijelu noć, što je super vijest za ljubitelje dobre glazbe, koju nakon ponoći u zatvorenim prostorima nećemo moći slušati još neko vrijeme, crne prognoze govore do kraja godine.

Hala Šibenik u prostoru bivše vojarne Bribirskih Knezova (Foto: Igor Bergam)

Iz PARK-a poručuju da se dvodnevno koncertno događanje organizira po svim epidemiološkim preporukama za javna okupljanja na otvorenom, te podsjećaju da koncertni prostor u potpunosti natkriven te funkcionalan i po lošim vremenskim uvjetima.

U petak 25. rujna tako su na rasporedu Let 3, TBF i pioniri hip hopa u Šibeniku – dvojac OneIIMany. Subota je rezervirana za nastup Daleke Obale koja nakon 19 godina svira pod originalnim imenom i izvodi sve svoje dobre stare hitove. Prije i nakon njih nastupit će legendarni šibenski rocker Miro Odak s novim bendom Lili Gee i najdugovječniji šibenski rock cover sastav Fenixi.

Limitirane i povoljne ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kuna za oba dana prodaju se online u sustavima Entrio i Croatia Tickets, a fizički u šibenskim lokalima Baldekin, Bono i Azimut. Dnevne ulaznice će biti dostupe na ulazu po cijeni od 80 kuna.

Details

Start:
25 rujan, 2020 u 18:00
End:
26 rujan, 2020 u 23:30
Cost:
80kn – 100kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Hala Šibenik
Šibenik, Croatia (Local Name: Hrvatska)