Loading Events
  • This event has passed.

Zabranjeno pušenje u KSET-u

17 prosinac, 2016U sklopu proslave 40. rođendana KSET-a, u subotu, 17. prosinca nastupit će Zabranjeno pušenje.

Zabranjeno pušenje
Zabranjeno pušenje

Mnogi od vas se sjećaju “velikog gastro-erotskog spektakla” na Brucošijadi 2014. godine i njima nije potrebna dodatna najava o derneku kakvog sarajevski rockeri Zabranjeno Pušenje uvijek naprave. Sljedeći je zakazan za subotu, 17. prosinca u KSET-u. Oni koji nisu bili ne smiju propustiti priliku za naučiti kako ići na more bez auta ili para za prijevoznu kartu, kako iskoristiti frajera koji se zalijepio za tebe u slučaju racije i čuti dirljivu priču o čovjeku koji je shvatio da je umjetnost bitnija od para. Također možete naučiti neke stvari o raji iz Sarajeva, informirati se o specifikacijama popularnog modela automobila marke Zastava Koral, najboljem rudaru na svijetu, saznati kako se ponašati prema sarajevskim taksistima, kakav je život zatvorenika u KP domu Zenica ili stražara pored Prizrena, a uz malo sreće će i odjeknuti počasna salva.

 

Na cjelogodišnju rođendansku čestitku su se dosad potpisali, između ostalih, i TBF, Kawasaki 3P, Psihomodo Pop, Sajsi, Laka, Edo Maajka, Marčelo i još mnogi drugi. Zabranjeno Pušenje ima čast dodati posljednju lijepu želju točno dan nakon pravog 40. rođendana KSET-a. #kset40..

 

Povijest Zabranjenog Pušenja seže u 1980. godinu kada su se oformili, a od 1984. kreću sa izdavanjem albuma svojim prvijencom “Das ist Walter”. Dio su New primitives pokreta u Sarajevu 80-ih, koji je bio aktivan kako na glazbenoj sceni, tako i u obliku TV i radio emisija. Svima je poznata “Top lista nadrealista”, humoristična emisija montipajtonovskog humora i domaće interpretacije, da i raja skonta, u kojoj su sudjelovali i članovi Zabranjenog Pušenja.

 

Ulaz se otvara u 21 h. Cijena ulaznice iznosit će 80 kn, a karte se mogu nabaviti od 28.10. u KSET-u. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Details

Date:
17 prosinac, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn80
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map