Loading Events
  • This event has passed.

Začarana Močvara FB Live Sessions: Igor Božanić (a.k.a. Sir Croissant) i Dino Saurić

23 travanj, 2020U četvrtak 23. travnja sviraju Igor Božanić iz Banja Luke koji je već par puta bio gost Močvare, nastupao je pod imenom Sir Croissant, i tada otkrio dirljive pjesme iz svoje pjesmarice, a imat ćemo priliku čuti i kantautorskog kralja loopa, koji je također oduševio u Močvari, neponovljivog Dinu Saurića.

Igor Božanić a.k.a. Sir Croissant (Foto: promo)očvvvvvvvvvvv

Nakon prvog uspješnog i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, Stray Doggom i Denisom Katancem, Kraljem Čačka i Ninom Bajsić, Anom Ćurčin i Sarom Renar, te zadnjeg uz Zvonku Obajdin i Milana Glavaškog za vas idućih tjedana Začarana Močvara organizira svirke gdje će nastupiti neke i neki od najzanimljivijih kantautorica i kantautora iz regije.

Budite uz stranicu Začarane Močvare točno u 21:00 sati.

Igor Božanić je banjalučki kantautor koji se muzikom bavi od 2016. godine. O njegovoj glazbi netko je jednom napisao: “Jednostavnošću, ogoljenim srcem, nježnom gitarom, šaputavim vokalom njegove pjesme na maternjem i engleskom jeziku klize po podsvijesti kao da su oduvijek tu bile” i pogodio u srž.

Pod imenom Sir Croissant je samostalno objavio tri mini albuma i nastupao na festivalima u regiji, među kojima su MENT, Indirekt i Začarana Močvara. Trenutno priprema album na maternjem jeziku.

Dino Saurić je zagrebački kantautor koji se prvi put publici predstavlja prošle godine u programu Začarane Močvare u sklopu kulturne razmjene “Subotica Express”, a zatim u zagrebačkom KSET-u.

Njegovo glazbeno stvaralaštvo objedinjuje više različitih stilova pa od njega možete očekivati fuziju glazbenih izričaja –minimalizam uz intimnu akustiku, ritmičnost uz loopove i midi controler te primjese psihodelije koju kombinira uz svoj snažan vokal. Svoju inspiraciju nalazi u melankoličnim blues melodijama, ali i u reggae ritmovima koje pomoću loopera vješto uklapa u svoju autorsku priču.

Details

Date:
23 travanj, 2020
Time:
21:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Facebook stream
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)