Loading Events
  • This event has passed.

Začarana Močvara FB Live Sessions: Jana Beltran & The Gentleman

14 svibanj, 2020U četvrtak 14. svibnja budite uz stranicu Začarane Močvare točno u 21:00 sati.

Jana Beltran (foto: promo)

Nakon prvog uspješnog i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, Stray Doggom i Denisom Katancem, Kraljem Čačka i Ninom Bajsić, Anom Ćurčin i Sarom Renar, Milanom Glavaškim i Zvonkom Obajdin, Igorom Božanićem i Dinom Saurićem, Anom Avramov i Lukom, te zadnjeg streama s Mirjam i Vladom Kuzmanom za vas idućih tjedana Začarana Močvara organizira svirke gdje će nastupiti neke i neki od najzanimljivijih kantautorica i kantautora iz regije.

Ovaj tjedan sviraju Jana Beltran, slovenska kantautorica, a poslije The Gentleman.

The Gentleman (Foto: promo)

Jana Beltran – Jana Beltran, pratiteljima scene poznata i kao gitara i glas dua All Strings Detached koji je u posljednjim godinama unio vjetar promjene na slovensku glazbenu scenu, ovog puta nastupiti će solo. Neodoljive suptilne i intimne pjesme i vokal podsjećaju na Kristin Hersh.

The Gentleman je svestrani glazbenik dubokog senzibiliteta, kantautor i multiinstrumentalist. Gentleman nas navodi da slušamo glazbu kao nekad, iznova puštajući pjesme bogate vokalnim, glazbenim i pjesničkim slojevima. U svojim koncertnim izvedbama koncipiranim u strukturu priče glazbu vraća u okrilje kazališnog performansa pridajući pažnju kako akustičnim i sadržajnim tako i vizualnim dijelovima koncerta. Objavio je album “The Gentleman” i dobio odlične ocjene glazbenih kritičara iz cijele regije, te je njime osvojio srca publike.

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.

Details

Date:
14 svibanj, 2020
Time:
21:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Facebook stream
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)