Loading Events
  • This event has passed.

Zadnja ‘Revolucija’ u ovoj sezoni na ‘Dan mladosti’

25 svibanj, 2015Posljednji put u ovoj kazališnoj sezoni zagrebačka publika ima priliku pogledati predstavu ‘A gdje je revolucija, stoko?’ Predstava kojom Montažstroj slavi 25 godina postojanja zaigrat će 25. svibnja u Zagrebačkom kazalištu mladih, a zatim joj predstoji međunarodna turneja.

'A gde je revolucija, stoko?' u ZKM-u
‘A gde je revolucija, stoko?’ u ZKM-u

“A gdje je revolucija, stoko?” propituje suvremenu komodifikaciju društvenog bunta kojeg je osamdesetih godina prošlog stoljeća iznjedrio glazbeni album “Paket aranžman” i jugoslavenski novi val. To je predstava o pravnim posljedicama stava da glazbu možemo međusobno dijeliti, a da pritom ništa ne izgubimo. Ona govori o današnjem društvu u kojem je najveća vrijednost novac. Govori o taštini, licemjerju, nedosljednosti i konformizmu.

 

Nakon zadnje zagrebačke izvedbe Montažstroj će se uputiti u Ljubljanu i 27. svibnja nastupiti na Festivalu Prelet. Ovaj ljubljanski festival devetu godinu zaredom održava se u Slovenskome mladinskom gledališču i nudi presjek najupečatljivijih kazališnih izvedbi koje potiru konvencionalne kazališne prakse.

 

Iskoristite posljednju priliku i 25. svibnja u 20 sati pogledajte predstavu koja ujedinjuje elektronsku glazbu, frenetični ples, dokumentarni teatar i društveni angažman! Sve o cijenama redovnih ulaznica saznajte na službenoj stranici Zagrebačkog kazališta mladih.

Details

Date:
25 svibanj, 2015
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
Kn30 – Kn60
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,

Venue

ZKM
Zagreb, Hrvatska + Google Map