Loading Events
  • This event has passed.

Zaz dolazi u pulsku Arenu

14 kolovoz, 2013U pulskoj Areni 14. kolovoza će poznata francuska pjevačica Zaz po drugi put nastupiti pred hrvatskom publikom.

Zaz 'Recto verso'

Francusku pjevačicu Zaz koja je osvojila obožavatelje singlom “Je Veux”, Menart BPM ponovno dovodi u Hrvatsku i to 14. kolovoza, srijeda, u jedan od najljepših amfiteatara na svijetu – pulsku Arenu.

Zaz, pravim imenom Isabelle Geffroy, prošle je godine bila oduševljena dočekom koji joj je priredila hrvatska publika te ni ove godine, pjevačica i njezin management, ne skrivaju zadovoljstvo jer se u sklopu svog glazbenog putovanja vraćaju u naše krajeve. Koncert u Domu sportova bio je rasprodan pa svi oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznice za zagrebački koncert, 14. 8. imaju prilike uživati u njenim starim, ali i novim pjesmama objavljenim na netom objavljenom albumu „Recto Verso“  koji je već u prvom tjednu prodaje ušao na listu najprodavanijih inozemnih albuma (podaci HDU). Album je najavljen singlom „On Ira“.

Zaz u Domu sportova 2012. (Foto: Vedran Metelko)

Danas u podne počela je prodaja ulaznica preko Eventima i www.eventim.hr. Za prvih sto vjernih i brzih obožavatelja pripremili smo 100 ulaznica po posebnoj cijeni od 160 kuna.

Nakon što se taj limitirani broj karata rasproda, cijene ulaznica će do dana koncerta biti sljedeće:

220 kn parter – stajanje

240 kn tribina – slobodno sjedenje

280 kn vip loza – sjedenje

Na dan koncerta  cijene će biti uvećane za 20 kuna.

240 kn parter

260 kn tribina

300 kn vip loža

Koncert počinje u 21 sat.

Details

Date:
14 kolovoz, 2013
Cost:
160kn – 280kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Arena
Pula, Hrvatska